Connect with us

Economie

Volkswagen lanceert elektrische versie van iconisch busje.

Onlangs kwam Volkswagen met geweldig nieuws: ze lanceren een volledig elektrische versie van hun iconische busje! De lancering van het nieuwe busje valt mogelijk samen met een van de belangrijkste sportevenementen op aarde: het WK voetbal in 2022.

VW

Het Duitse merk ondertekende een overeenkomst met de regering van Qatar om voor de verplaatsingen van de spelers een 100 procent elektrische vloot te leveren. Deze vloot zal grotendeels bestaan uit de definitieve versie van de ID Buzz.

VW

De Volkswagen ID.7 zal twee versies hebben: een passagiersversie en een andere commerciële versie, afgeleid van de ID Buzz Cargo. Er is keuze uit een indeling met zeven of vijf stoelen om meer ruimte in de kofferbak te krijgen.

Wellicht worden er drie batterijmodules voorzien: 58 kWh, 77 kWh of 100 kWh, waarbij de laatste een bereik heeft van 600 kilometer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Funcionaría? ???

Een bericht gedeeld door Intriper (@intriper) op