-

Economie

Volkswagen lanceert elektrische versie van iconisch busje.

Onlangs kwam Volkswagen met geweldig nieuws: ze lanceren een volledig elektrische versie van hun iconische busje! De lancering van het nieuwe busje valt mogelijk samen met een van de belangrijkste sportevenementen op aarde: het WK voetbal in 2022.

VW

Het Duitse merk ondertekende een overeenkomst met de regering van Qatar om voor de verplaatsingen van de spelers een 100 procent elektrische vloot te leveren. Deze vloot zal grotendeels bestaan uit de definitieve versie van de ID Buzz.

VW

De Volkswagen ID.7 zal twee versies hebben: een passagiersversie en een andere commerciële versie, afgeleid van de ID Buzz Cargo. Er is keuze uit een indeling met zeven of vijf stoelen om meer ruimte in de kofferbak te krijgen.

Wellicht worden er drie batterijmodules voorzien: 58 kWh, 77 kWh of 100 kWh, waarbij de laatste een bereik heeft van 600 kilometer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Funcionaría? ???

Een bericht gedeeld door Intriper (@intriper) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder