-

Economie

Tomorrowland pakt uit met oogverblindende virtuele 3D-editie.

Tomorrowland, het populaire dancefestival in Boom in België, pakt dit jaar uit met een virtuele editie. De echte versie kan namelijk vanwege de coronapandemie niet doorgaan. Op 25 en 26 juli zal een tweedaags feest georganiseerd worden op een gloednieuw 3D-platform. Volgens de organisatie gaat het om een wereldprimeur.

De festivalbezoekers zullen in een driedimensionale wereld acht podia kunnen bezoeken. Verder zijn er ook games, workshops en webinars. Tomorrowland belooft haar fans een oogverblindend spektakel te bieden!

De namen van de artiesten worden op 15 juni aangekondigd. Op 18 juni gaat de voorverkoop van start.

Normaal zou het festival doorgaan van 17 tot 19 en van 24 tot 26 juli, met artiesten als Afrojack, Armin van Buren en Martin Garrix.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder