Connect with us

Economie

Terminale tiener heeft niet veel tijd meer, dus trouwt hij met schoolliefje.

Toen een tiener met kanker ontdekte dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft, besloot hij te trouwen met de liefde van zijn leven.

Chase en Sadie Smith, beiden 18 jaar oud en senioren op de middelbare school, besloten onlangs om te trouwen en stapten op 29 april in het huwelijksbootje. De eenvoudige ceremonie vond plaats op de oprit van Sadie’s ouders, op dezelfde plek waar ze elkaar hun eerste zoen gaven. Goede vrienden en familie waren aanwezig om het paar hun geloften te zien uitwisselen.

Verwoestende diagnose

Toen Chase 12 jaar oud was, werd bij hem een ​​vorm van kanker vastgesteld die bekend staat als Ewing’s Sarcoma. Hij had de ziekte jarenlang met succes bestreden. Toen hij Sadie ontmoette tijdens een zwemwedstrijd in 2019 was het liefde op het eerste gezicht. Ze droomden ervan om samen een geweldige toekomst op te bouwen. Ze maakten zelfs plannen om naar dezelfde hogeschool te gaan. Na hun studies wilden ze trouwen.

Uitgezaaide kanker

Maar in maart 2020 begon het lichaam van Chase pijn te doen. Het bleek dat een tumor was teruggekeerd en zich over zijn hele lichaam had verspreid. Op 24 april vertelden artsen Chase dat hij waarschijnlijk nog maar drie tot vijf maanden te leven zou hebben. Op dat moment besloten Chase en Sadie te trouwen en planden ze hun hele bruiloft in slechts vier dagen.

Een God-moment

Het echtpaar zei dat deze beslissing een “God-moment” was en dat ze van deze gelegenheid gebruik wilden maken om hun geloof in de Heer en hun liefde voor elkaar te uiten. Chase en Said trommelden hun families op voor het avondmaal en vroegen voor hun huwelijk om de zegen van hun geliefden.

“Ik vertelde hen hoeveel Sadie mijn leven had veranderd en hoeveel ik van haar hield, hoe speciaal ze voor me was geweest, het simpele feit dat ik niemand heb kunnen vertellen over mijn persoonlijke leven en gevecht tegen kanker, zoals ik dat alleen maar met haar kan”, zei Chase. “Ze slaagt er altijd in om me te kalmeren zoals alleen zij dat kan.”

Hopen op een wonder

Hun families gaven hun steun en nu geniet het jonge, getrouwde stel van elke minuut die Chase nog heeft in dit leven. Maar ze geven de hoop niet op dat er nog een wonder kan gebeuren.

“We bidden elke dag samen om een ​​wonder omdat we vertrouwen in God”, vertelde Sadie. “We bidden dat Chase langer op deze aarde zal blijven, zodat we met nog meer mensen ons liefdesverhaal kunnen delen.”

Laten we dit stelletje overladen met hartjes!