-

Economie

Terminale tiener heeft niet veel tijd meer, dus trouwt hij met schoolliefje.

Toen een tiener met kanker ontdekte dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft, besloot hij te trouwen met de liefde van zijn leven.

Chase en Sadie Smith, beiden 18 jaar oud en senioren op de middelbare school, besloten onlangs om te trouwen en stapten op 29 april in het huwelijksbootje. De eenvoudige ceremonie vond plaats op de oprit van Sadie’s ouders, op dezelfde plek waar ze elkaar hun eerste zoen gaven. Goede vrienden en familie waren aanwezig om het paar hun geloften te zien uitwisselen.

Verwoestende diagnose

Toen Chase 12 jaar oud was, werd bij hem een ​​vorm van kanker vastgesteld die bekend staat als Ewing’s Sarcoma. Hij had de ziekte jarenlang met succes bestreden. Toen hij Sadie ontmoette tijdens een zwemwedstrijd in 2019 was het liefde op het eerste gezicht. Ze droomden ervan om samen een geweldige toekomst op te bouwen. Ze maakten zelfs plannen om naar dezelfde hogeschool te gaan. Na hun studies wilden ze trouwen.

Uitgezaaide kanker

Maar in maart 2020 begon het lichaam van Chase pijn te doen. Het bleek dat een tumor was teruggekeerd en zich over zijn hele lichaam had verspreid. Op 24 april vertelden artsen Chase dat hij waarschijnlijk nog maar drie tot vijf maanden te leven zou hebben. Op dat moment besloten Chase en Sadie te trouwen en planden ze hun hele bruiloft in slechts vier dagen.

Een God-moment

Het echtpaar zei dat deze beslissing een “God-moment” was en dat ze van deze gelegenheid gebruik wilden maken om hun geloof in de Heer en hun liefde voor elkaar te uiten. Chase en Said trommelden hun families op voor het avondmaal en vroegen voor hun huwelijk om de zegen van hun geliefden.

“Ik vertelde hen hoeveel Sadie mijn leven had veranderd en hoeveel ik van haar hield, hoe speciaal ze voor me was geweest, het simpele feit dat ik niemand heb kunnen vertellen over mijn persoonlijke leven en gevecht tegen kanker, zoals ik dat alleen maar met haar kan”, zei Chase. “Ze slaagt er altijd in om me te kalmeren zoals alleen zij dat kan.”

Hopen op een wonder

Hun families gaven hun steun en nu geniet het jonge, getrouwde stel van elke minuut die Chase nog heeft in dit leven. Maar ze geven de hoop niet op dat er nog een wonder kan gebeuren.

“We bidden elke dag samen om een ​​wonder omdat we vertrouwen in God”, vertelde Sadie. “We bidden dat Chase langer op deze aarde zal blijven, zodat we met nog meer mensen ons liefdesverhaal kunnen delen.”

Laten we dit stelletje overladen met hartjes!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder