Connect with us

Economie

Terminale tiener heeft niet veel tijd meer, dus trouwt hij met schoolliefje.

Toen een tiener met kanker ontdekte dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft, besloot hij te trouwen met de liefde van zijn leven.

Chase en Sadie Smith, beiden 18 jaar oud en senioren op de middelbare school, besloten onlangs om te trouwen en stapten op 29 april in het huwelijksbootje. De eenvoudige ceremonie vond plaats op de oprit van Sadie’s ouders, op dezelfde plek waar ze elkaar hun eerste zoen gaven. Goede vrienden en familie waren aanwezig om het paar hun geloften te zien uitwisselen.

Verwoestende diagnose

Toen Chase 12 jaar oud was, werd bij hem een ​​vorm van kanker vastgesteld die bekend staat als Ewing’s Sarcoma. Hij had de ziekte jarenlang met succes bestreden. Toen hij Sadie ontmoette tijdens een zwemwedstrijd in 2019 was het liefde op het eerste gezicht. Ze droomden ervan om samen een geweldige toekomst op te bouwen. Ze maakten zelfs plannen om naar dezelfde hogeschool te gaan. Na hun studies wilden ze trouwen.

Uitgezaaide kanker

Maar in maart 2020 begon het lichaam van Chase pijn te doen. Het bleek dat een tumor was teruggekeerd en zich over zijn hele lichaam had verspreid. Op 24 april vertelden artsen Chase dat hij waarschijnlijk nog maar drie tot vijf maanden te leven zou hebben. Op dat moment besloten Chase en Sadie te trouwen en planden ze hun hele bruiloft in slechts vier dagen.

Een God-moment

Het echtpaar zei dat deze beslissing een “God-moment” was en dat ze van deze gelegenheid gebruik wilden maken om hun geloof in de Heer en hun liefde voor elkaar te uiten. Chase en Said trommelden hun families op voor het avondmaal en vroegen voor hun huwelijk om de zegen van hun geliefden.

“Ik vertelde hen hoeveel Sadie mijn leven had veranderd en hoeveel ik van haar hield, hoe speciaal ze voor me was geweest, het simpele feit dat ik niemand heb kunnen vertellen over mijn persoonlijke leven en gevecht tegen kanker, zoals ik dat alleen maar met haar kan”, zei Chase. “Ze slaagt er altijd in om me te kalmeren zoals alleen zij dat kan.”

Hopen op een wonder

Hun families gaven hun steun en nu geniet het jonge, getrouwde stel van elke minuut die Chase nog heeft in dit leven. Maar ze geven de hoop niet op dat er nog een wonder kan gebeuren.

“We bidden elke dag samen om een ​​wonder omdat we vertrouwen in God”, vertelde Sadie. “We bidden dat Chase langer op deze aarde zal blijven, zodat we met nog meer mensen ons liefdesverhaal kunnen delen.”

Laten we dit stelletje overladen met hartjes!

Lees verder

Economie

Breaking: “André Hazes met mes in rug gestoken”

Nog geen twee weken nadat André Hazes op Instagram zijn comeback aankondigde, zou hij volgens Yvonne Coldeweijer het land uit gevlucht zijn. Coldeweijer heeft zelfs het vermoeden dat de zanger weer naar de Verenigde Staten vertrokken is.

Coldeweijer, die vaak toch wel correct geïnformeerd is als het over de familie Hazes gaat, zou getipt zijn dat André in zak en as zit.

“Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André Hazes”, lezen we op de Instagram van Yvonne Coldeweijer.

“De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het ff helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken”, schrijft Coldeweijer op haar sociale media.

In het verleden genoot Coldeweijer over de toch wel vaak sappige verhalen over André Hazes. “Voor het eerst heb ik gewoon echt even te doen met André. Als zelfs je eigen familie een mes in je rug steekt, wie kun je dan uiteindelijk nog vertrouwen?”, gaat Coldeweijer verder.

Weet zij ondertussen met zekerheid van wie zij de bewuste brief van André gekregen heeft, maar wil zij die naam niet lossen? Dat zou kunnen. Maar mogelijk weet Yvonne zelf niet wie de afzender is en blijft het ook voor haar gissen.

Vanuit het Hazes-kamp is er nog geen reactie gekomen.

Lees verder

Economie

Foto’s gelekt van outfit Eva Jinek tijdens stapavondje: ‘Het verborgen leven van Eva Jinek!’

Eva Jinek heeft in de nieuwsbrief voor haar achterban laten weten een fraai avondje stappen achter de rug te hebben. Volgens critici doet de presentatrice dit om de spionnen van juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer, voor te zijn. Eva beschrijft haar outfit: “Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam.

Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan. Ik had een dirndl aan. Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje, met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag. Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen. Niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden.”

Eva Jinek heeft het bont gemaakt!

Ook op Instagram laat Eva haar achterban weten van haar outfit die avond: “De blauwroze rand die je ziet is van mijn eigen dirndl… Nooit geweten dat zo’n Zuid-Duits feestjurkje de beste outfit is aller tijden. Maar laten we een potje curling, kaasfondue en vooral m’n oude maten niet uitvlakken! Alles over to-feel lijstjes in plaats van to-do lijstjes en huilen van het lachen lees je in mijn nieuwste nieuwsbrief, die er morgenochtend uitgaat.” Het is nu natuurlijk wachten op de eerste kiekjes die binnen zullen komen bij de welbekende juicekanalen. Op Twitter fantaseren de mannen er alvast op los:

 

Lees verder

Economie

Net binnen: René van der Gijp van de buis gehaald

O nee! De Oranjewinter moest het zondag zonder René van der Gijp stellen. En niets ten nadele van de andere gasten, maar zonder René (en zijn lach) is het toch niet helemaal hetzelfde…

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn al jaren een episch trio. Het drietal is op dit moment dagelijks te zien in De Oranjewinter. Zondagavond ontbrak echter een van hen: René is ziek en besloot een avondje uit te rusten. Job Knoester werd opgetrommeld om René te vervangen. Maar dat bleek toch niet helemaal hetzelfde… Al is het alleen maar omdat René nooit een blad voor de mond neemt!

‘Chemie tussen Johan, René en Wilfred’

‘Niks ten nadele van jou, Job, maar het maakt wel verschil of René hier zit’, zo stelt vaste gast Hélène Hendriks. Job kan dat alleen maar beamen: ‘Dat is logisch, want dit hele programma draait om de chemie tussen Johan, René en Wilfred.’ Johan zoekt de verklaring echter in een andere hoek: ‘René die heeft iets waar alle cabaretiers jaloers op zijn: die heeft de lach aan zijn kont hangen. En dat heb je of dat heb je niet. Ik heb dat niet en Wilfred heeft dat zeker niet’, lacht hij. Hélène sluit het onderwerp daarna af: ‘Kom maar snel terug, René.’

Terugkeer

René schuift maandagavond weer aan bij de voetbaltalkshow De Oranjewinter, nadat hij zondag afwezig was omdat hij koorts had, bevestigt Talpa na een bericht op de website van het programma. Presentator Wilfred Genee liet in de uitzending weten dat Van der Gijp zich zaterdagavond al niet goed voelde. Job Knoester zit maandag weer aan tafel bij De Oranjewinter, maar dit keer als gast. De Oranjewinter is de tijdelijke vervanger van talkshow Vandaag Inside. Het WK voetbal in Qatar staat centraal in het SBS6-programma.

Lees verder
Advertisement

Trending