-

Economie

Sylvie Meis schenkt enorm bedrag aan het goede doel.

Er doen al langer geruchten de ronde dat Sylvie Meis de laatste tijd krap bij kas zit. Ze zette de helft van haar appartement te huur en haar Instagram staat boordevol reclame. Nu won Sylvie Meis bij een spelshow een enorme som geld waardoor ze even geen financiële zorgen meer zou hebben. De kleine diva besloot echter om alles aan het goede doel te schenken.

Vijf uur ploeteren

Sylvie Meis en de ex-vrouw van Boris Becker, Lilly Becker, streden in het Duitse televisieprogramma Schlag den Star om een prijs van 100.000 euro. De show duurde vijf uur en de twee dames moesten laten zien wie de meeste algemene kennis heeft. Verder moesten ze ook een aantal fysieke proeven afleggen. Sylvie Meis scoorde gemiddeld net ietsje beter dan haar rivale. Zo mocht de blondine de geldprijs van 100.000 euro mee naar huis nemen. Niet slecht voor vijf uurtjes werken! Maar ze gaat het geld niet houden. Sylvie besloot namelijk om het integraal aan een goed doel te doneren!

Klussen gecanceld

Sylvie zal heel blij zijn met deze meevaller. Ze kreeg de laatste tijd nogal wat tegenslag te verwerken. Haar geplande huwelijk met kunstenaar Niclas Castello werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Verder moest ze het enkele weken doen zonder haar zoontje Damián omdat die bij zijn vader in Denemarken verbleef. Daarnaast zag ze ook een heleboel opdrachten geannuleerd. Dat had te maken met het feit dat er geen evenementen of feesten meer waren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Live life in full bloom ??

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder