-

Economie

Studenten hebben trek in hotdog Ikea en steken op fiets snelweg over.

De politie kon niet geloven wat ze zagen toen ze dinsdagavond twee fietsers zagen op de middenberm op een snelweg bij Amsterdam. Volgens de politie wilden de twee internationale even een hotdog halen bij Ikea.

Een woordvoerder van de Landelijke Eenheid lichtte toe: “Ze stonden vast in de middenberm.” Ze waren vanaf het fietspad dwars de rijstroken gekruist en daarna reden ze over de snelweg zelf. Om tot bij de Ikea te raken, moesten ze een levensgevaarlijke opdracht ondernemen: over twee rijstroken en een vluchtstrook, dan nog in een blinde bocht, en daarna over een rijbaan met vijf rijstroken en nog eens een vluchtstrook. Hun tocht eindigde op de middenberm.

Een automobilist die het duo opmerkte, stopte op de vluchtstrook om de politie te bellen. Even later reed er ook een voertuig van de Nederlandse Dienst Infrastructuur voorbij. Die parkeerde naast de studenten, een man en een vrouw uit Roemenië en Slovakije. De twee werden zo snel mogelijk in veiligheid gebracht. Daarvoor moest de snelweg even afgesloten worden.

Penibele situatie

De twee studenten kwamen met de schrik vrij. Ze kregen evenmin een proces-verbaal omdat de politie snel moest handelen. Wel werden ze streng aangesproken op hun levensgevaarlijk gedrag.

De hotdog hebben ze wellicht niet meer gehad. Ze kregen het advies om in de toekomst gewoon iets te laten bezorgen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder