-

Economie

Siamese tweelingen die 14 jaar geleden ‘gescheiden’ werden, opgegroeid tot prachtige jongedames.

De tweelingmeisjes Maliyah en Kendra Herrin zagen het levenslicht op 26 februari 2002 en hun ouders waren in de zevende hemel met hun komst. Maar tegelijk moesten ze een moeilijke beslissing nemen, die de toekomst van hun kinderen zou bepalen.

Maliyah en Kendra waren geboren als een Siamese tweeling en waren aan de heup vergroeid met elkaar. Ze deelden onder andere een nier, de lever en de blaas.

De ouders stonden voor een moeilijke beslissing. Zouden ze hen voor de rest van hun leven samen laten, of zouden ze het riskeren om een levensgevaarlijke operatie uit te voeren om hen te scheiden? De twee opties waren niet zonder gevaren. De dokters konden niet garanderen dat de operatie succesvol zou verlopen.

Operatie

Toen de kleintjes vier jaar oud waren, namen de ouders dan toch de beslissing om de tweeling te scheiden. Zo zouden ze de kans op een normaal en zelfstandig leven krijgen.

De tweeling kreeg in de Verenigde Staten heel wat aandacht omdat Siamese tweelingen best zeldzaam zijn.

De hele wereld leefde tijdens de 16-uur durende operatie mee met de meisjes. Die operatie vond plaats in 2006. De dokters leverden een geweldige prestatie en de operatie was een klinkend succes!

Schijnwerpers

Toen ze elf jaar oud waren, kwamen ze opnieuw in de belangstelling toen ze uitgenodigd werden bij de Oprah Winfrey Show. Iedereen was onder de indruk over hoe ver ze het al geschopt hadden na hun spraakmakende operatie.

Zeven jaar na de operatie, in 2013, begonnen de meiden hun eigen YouTube-kanaal en blog, waar ze hun avonturen met de hele wereld delen. Zo vertellen ze voor het eerst over hun scheiding.

Het doet ons plezier om te zien dat deze meisjes het zo goed doen. Deel dit bericht om hen het allerbeste toe te wensen!

Economie

We zongen allemaal de liedjes van deze muzieklegende, nu verpletterd van ellende en pijn

Phil Collins, een naam die synoniem staat voor muzikaal genie, heeft zijn leven gewijd aan het creëren van melodieën en ritmes die de essentie van meerdere generaties hebben gevangen.

 

Nu, op 70-jarige leeftijd, staat deze iconische figuur voor een bitterzoete symfonie van het leven zelf. Na een leven vol muzikale triomfen en persoonlijke opofferingen, realiseert Collins zich nu dat zijn lichaam niet langer de last kan dragen die zijn passie vereist.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een keerpunt in zijn leven maar ook een significant moment in de muziekgeschiedenis.

Tijdens een emotioneel interview met BBC Breakfast, uitgezonden op een rustige donderdagochtend, deelde Collins een diep persoonlijke strijd die velen verrassend vonden.

“Ik kan nauwelijks een stok in deze hand vasthouden,” onthulde hij, zijn stem doordrenkt van een mengeling van frustratie en berusting. Deze openbaring biedt een zeldzaam kijkje in de fysieke tol die decennia van onophoudelijke muzikale toewijding hebben geëist.

Het meest hartverscheurende aspect van deze situatie is misschien wel zijn uitgesproken verlangen om zij aan zij met zijn zoon te presteren, een droom die nu onbereikbaar lijkt.

De muzikale odyssee van Phil Collins is een verhaal van ongekende prestaties, van zijn solocarrière tot zijn onvergetelijke tijd met Genesis. Zijn stem en drumtalent hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder meerdere Grammy Awards.

De aankondiging van de “The Final Domino?” tour, een evenement dat werd uitgesteld door de wereldwijde pandemie, beloofde fans een laatste gelegenheid om de magische samenwerking tussen Collins en Genesis te ervaren. De onthulling van zijn gezondheidsproblemen geeft echter aan dat zelfs legendes hun grenzen hebben.

Een van de meest symbolische momenten in deze saga is de overdracht van het drumstokje aan Nic, Collins’ zoon, die de drumverantwoordelijkheden op zich nam tijdens de tour.

Deze actie, hoewel emotioneel beladen, benadrukt de cyclische aard van het leven en muziek; de fakkel wordt doorgegeven, zelfs als de oorspronkelijke houders moeten terugtreden.

De reis van Phil Collins wordt niet alleen gekenmerkt door professionele successen maar ook door persoonlijke uitdagingen. Zijn scheiding van Orianne Cevey, gevolgd door een tumultueus en openbaar schandaal, heeft ongetwijfeld extra stress en verdriet veroorzaakt.

De emotionele en financiële gevolgen van deze periode in zijn leven hebben een extra dimensie toegevoegd aan zijn strijd, waardoor zijn beslissing om terug te treden uit de muziekwereld nog complexer wordt.

Terwijl we getuige zijn van het einde van Phil Collins’ actieve muzikale carrière, is het duidelijk dat zijn invloed verre van afneemt.

Zijn muziek, die de soundtrack van zoveel levens heeft gevormd, zal blijven bestaan, een testament aan zijn ongelooflijke talent en toewijding. Collins’ verhaal is er een van ongekende successen en menselijke kwetsbaarheid, een herinnering aan de prijs van artistieke grootsheid.

Lees verder