Connect with us

Economie

Samantha ‘Barbie’ de Jong verklapt geslacht baby.

Samantha de Jong en haar kersverse vriend Gerrit zijn in de zevende hemel. De blondine is nu bijna vier maanden in verwachting van hun eerste kindje. Zondag maakten ze het geslacht van de baby bekend.

Slingers en ballonnen

Het koppel organiseerde een heuse gender reveal party voor hun vrienden. Voor de gelegenheid hadden ze het hele huis versierd met roze en blauwe ballonnen en slingers.

De vrienden moesten eerst het geslacht raden. En dan kwam de grote onthulling: het is een jongetje! Barbie schreef op haar Instagram: “Wij zijn super trots dat we een zoon krijgen.”

Huwelijksbootje

Samantha en Gerrit ontdekten eerder per ongeluk dat ze zwanger zijn. De voormalige realityster raakte in april betrokken bij een zwaar auto-ongeluk waarbij ze met spoed naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Er werd naar eigen zeggen zelfs even gevreesd voor haar leven. Tijdens de onderzoeken kwam dan aan het licht dat ze zwanger was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Trotse Papa & Mama??

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

De relatie van Samantha en Gerrit is nog maar heel pril, maar de baby is gewenst en meer dan welkom.

Het stelletje is zeker van hun geluk, want recent verklapten ze dat ze trouwplannen hebben. Ze zouden graag gaan samenwonen in een woonwagen in het kamp waar ook de familie van Gerrit verblijft.

Samantha heeft al twee kinderen van haar vorige relatie met Michael van der Plas. Milano (5) en Angelina (7) wonen niet bij hun moeder, maar verblijven bij haar ex en zijn nieuwe vriendin Naomi.