Connect with us

Economie

Roy Donders kondigt groots nieuws aan.

Ondernemer en zanger Roy Donders kondigde op Instagram een nieuwe grote stap in zijn leven aan. Eerder had hij al gezegd dat hij groots nieuws had. Nu blijkt dat Donders zijn huis te koop heeft gezet. De ondernemer zegt dat dit alles te maken heeft met een nieuwe fase in zijn leven. Waarover heeft hij het? Zijn het nog de gevolgen van het faillissement? Of gaat hij samenwonen met een nieuwe vriend?

Bijna half miljoen

Roy zet zijn huis te koop voor bijna een half miljoen euro, 465.000 euro om precies te zijn. Maar daar krijg je heel wat voor in de plaats. Het gaat om een ruime hoekwoning in Tilburg. Het huis beschikt over een ruime woonkamer, grote slaapkamers, een romantische patio en er zelfs een heuse wellness. Wie even op Funda kijkt, ziet dat de woning wordt omschreven als volgt: “Een riante en zeer sfeervol ingerichte ruimte met onder meer een 8-persoons jacuzzi, sauna, Turks stoombad, douche, wastafel, toiletruimte, wasruimte (v.v. aansluitingen voor wasapparatuur) en goede ontluchting. Via de trapopgang bereik je de bovengelegen relaxruimte ingericht als bar (…).”

Nieuwe vriend?

Roy is naarstig op zoek naar een nieuwe liefde. In het datingprogramma Lang Leve De Liefde zagen we dat het heel goed klikte met Brijan. Toch leken ze vooral vrienden te zijn. Na zijn deelname kreeg hij behoorlijk wat kritiek van zijn ex Marvin. Hij vindt de nieuwe look van Roy vreselijk en zei dat de zanger aan het verslonzen is.