-

Economie

Roy Donders kondigt groots nieuws aan.

Ondernemer en zanger Roy Donders kondigde op Instagram een nieuwe grote stap in zijn leven aan. Eerder had hij al gezegd dat hij groots nieuws had. Nu blijkt dat Donders zijn huis te koop heeft gezet. De ondernemer zegt dat dit alles te maken heeft met een nieuwe fase in zijn leven. Waarover heeft hij het? Zijn het nog de gevolgen van het faillissement? Of gaat hij samenwonen met een nieuwe vriend?

Bijna half miljoen

Roy zet zijn huis te koop voor bijna een half miljoen euro, 465.000 euro om precies te zijn. Maar daar krijg je heel wat voor in de plaats. Het gaat om een ruime hoekwoning in Tilburg. Het huis beschikt over een ruime woonkamer, grote slaapkamers, een romantische patio en er zelfs een heuse wellness. Wie even op Funda kijkt, ziet dat de woning wordt omschreven als volgt: “Een riante en zeer sfeervol ingerichte ruimte met onder meer een 8-persoons jacuzzi, sauna, Turks stoombad, douche, wastafel, toiletruimte, wasruimte (v.v. aansluitingen voor wasapparatuur) en goede ontluchting. Via de trapopgang bereik je de bovengelegen relaxruimte ingericht als bar (…).”

Nieuwe vriend?

Roy is naarstig op zoek naar een nieuwe liefde. In het datingprogramma Lang Leve De Liefde zagen we dat het heel goed klikte met Brijan. Toch leken ze vooral vrienden te zijn. Na zijn deelname kreeg hij behoorlijk wat kritiek van zijn ex Marvin. Hij vindt de nieuwe look van Roy vreselijk en zei dat de zanger aan het verslonzen is.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder