Connect with us

Economie

De mooiste vrouw van Nederland is bekend.

Woensdag werd presentatrice Sylvana IJsselmuiden door het mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland.

De presentatrice neemt de fakkel over van Jessie Jazz Vuijk, die vorig jaar de eerste plek in de FHM500 wist te veroveren.

Waarom ik?

IJsselmuiden is erg gevleid met de titel. Ze verklaarde: “Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.”

Ook Yolanthe in de prijzen

Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van het mannenblad was er nog een speciale prijs. Namelijk de All Time Favorite Award. En die ging naar, hoe kan het ook anders, Yolanthe!

De ex van Wesley Sneijder vertelde: “Ik vind dit een supergroot compliment. Schoonheid is zeker niet het belangrijkste en smaken verschillen uiteraard.” Yolanthe vervolgt: “Ik probeer altijd het positieve te zien, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Daarom kan ik het heel erg waarderen in andere vrouwen als ze kracht uitstralen. Voor mij is deze titel niet een compliment van ’Oh wat ben je perfect’, maar dat ik blijkbaar word gezien als positieve, krachtige vrouw. Dat is iets wat van binnenuit komt.”