Connect with us

Economie

Relatie Pierre van Hooijdonk en vrouw na 30 jaar over en out.

Pierre van Hooijdonk en zijn vriendin Corine zijn geen koppel meer. De voormalig voetballer bracht het nieuws zelf naar buiten. Het stel was dertig jaar samen en hebben twee kinderen.

Relatiecrisis

Enkele maanden terug onthulde Pierre al dat hij en Corine een moeilijke periode hadden. Naar aanleiding van geruchten over een breuk vertelde hij toen: “Er hangt inderdaad een donkere wolk boven onze relatie. We verkeren in een relatiecrisis.” De oud-voetballer hoopte toen nog dat het allemaal wel goed zou komen. Ze wilden beiden vechten voor hun relatie.

Maar het heeft niet mogen baten. “Onze relatie is voorbij”, vertelde Pierre aan het weekblad Story. “We hebben er samen hard aan proberen te werken, maar zijn tot de conclusie gekomen dat dit het beste is voor ons beiden. Er is geen ander in het spel, maar de koek is op na een relatie van dertig jaar.”

Verhuis

Een tijdje geleden ging Corine al in een ander huis brengen. Door afstand te creëren, hoopten ze weer dichter tot elkaar te groeien. Dat is niet gelukt. Pierre vertelde: “Dat is niet gebeurd. Corina blijft voorlopig in dat huis wonen tot ze wat anders heeft gevonden.” Het koppel gaat uit elkaar als vrienden. Dat doen ze in de eerste plaats voor zichzelf, maar uiteraard ook voor hun twee kinderen Fay (16) en Sidney (20).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??‍♂️+?

Een bericht gedeeld door Pierre Van Hooijdonk (@pierrevh17) op