Connect with us

Economie

Rachel onthult waarom ze vriend liet zitten.

Rachel Hazes is alweer vrijgezel. Net nu de relatie met Mike zo goed leek te gaan en ze grotendeels samenwoonden, zet Rachel er een punt achter. De weduwe van wijlen André Hazes vertelt nu waarom.

Nachtmens

Rachel onthulde aan weekblad Story: “Het gaat me echt zó aan het hart. Laat ik beginnen te zeggen dat Mike de liefste man is die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons.” De brunette zegt dat ze het gewoon te druk heeft met haar tweede boek en een nieuwe musical. Mike daarentegen heeft een eigen bedrijf in het noorden van het land, waar hij nog woont. Ze waren vaak samen, maar ze hadden gewoon heel andere ritmes. Mike wil om middernacht in bed liggen, terwijl Rachel meer een nachtmens is die tot drie uur ’s ochtends in de weer is. Rachel vervolgt: “Als je verliefd bent, is alles spannend. Maar nu ik het normale leven weer een beetje opgepakt heb, ben ik voortdurend onderweg.”

Met steen in maag

Het was Rachel die een punt zette achter de relatie. Dat lag haar best moeilijk. Daarover vertelde ze openhartig: “Met een steen in mijn buik heb ik er een punt achter gezet. Mike verdient een vrouw die er voor hem is. Maar het leven dat ik leid, is niet aan dat van hem aan te passen.”