-

Economie

Rachel onthult waarom ze vriend liet zitten.

Rachel Hazes is alweer vrijgezel. Net nu de relatie met Mike zo goed leek te gaan en ze grotendeels samenwoonden, zet Rachel er een punt achter. De weduwe van wijlen André Hazes vertelt nu waarom.

Nachtmens

Rachel onthulde aan weekblad Story: “Het gaat me echt zó aan het hart. Laat ik beginnen te zeggen dat Mike de liefste man is die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons.” De brunette zegt dat ze het gewoon te druk heeft met haar tweede boek en een nieuwe musical. Mike daarentegen heeft een eigen bedrijf in het noorden van het land, waar hij nog woont. Ze waren vaak samen, maar ze hadden gewoon heel andere ritmes. Mike wil om middernacht in bed liggen, terwijl Rachel meer een nachtmens is die tot drie uur ’s ochtends in de weer is. Rachel vervolgt: “Als je verliefd bent, is alles spannend. Maar nu ik het normale leven weer een beetje opgepakt heb, ben ik voortdurend onderweg.”

Met steen in maag

Het was Rachel die een punt zette achter de relatie. Dat lag haar best moeilijk. Daarover vertelde ze openhartig: “Met een steen in mijn buik heb ik er een punt achter gezet. Mike verdient een vrouw die er voor hem is. Maar het leven dat ik leid, is niet aan dat van hem aan te passen.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder