-

Economie

Mark Rutte in de duinen gespot met Jort Kelder.

Hoewel Mark Rutte het uiteraard razend druk heeft met vergaderen over de coronacrisis, maakte hij even tijd voor een korte vakantie in eigen land.

Rutte is namelijk even op vakantie op het eiland Terschelling. Daar is hij gezien met goede vriend Jort Kelder. Jort heeft een speciale loft in de duinen. Het gaat om een glazen huis, waarvan alleen de badkamers en de slaapkamers ommuurd zijn. (Zie de video onderaan dit artikel).

Het was Feyenoord-fan Bert-Jan die het opmerkelijke duo spotte. Hij postte een kiekje op Twitter met de tekst: “Groetjes vanaf Terschelling, ook namens Mark en Jort.”

Goede vrienden

Het is overigens niet de eerste keer dat Rutte even verpozing zoekt in de loft van Jort. Daarover vertelde Jort: “Mark zit wel vaker in mijn vakantiehuis en hij is trouwens ook geregeld in mijn huis in Amsterdam te vinden. Dat is normaal als je vrienden bent, lijkt me.”

Blijkt dat de twee heel goede vrienden zijn. Jort onthulde dat ze samen al veel avonturen beleefden. Hij vertelde aan Story: “We staan hetzelfde in het leven en we hebben dezelfde humor. We houden allebei van varen en gaan graag op wintersport, zoals we dat elk jaar doen. Dat Mark toevallig de premier van ons land is geworden in de tussentijd, verandert daar helemaal niets aan.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder