Connect with us

Economie

Mark Rutte in de duinen gespot met Jort Kelder.

Hoewel Mark Rutte het uiteraard razend druk heeft met vergaderen over de coronacrisis, maakte hij even tijd voor een korte vakantie in eigen land.

Rutte is namelijk even op vakantie op het eiland Terschelling. Daar is hij gezien met goede vriend Jort Kelder. Jort heeft een speciale loft in de duinen. Het gaat om een glazen huis, waarvan alleen de badkamers en de slaapkamers ommuurd zijn. (Zie de video onderaan dit artikel).

Het was Feyenoord-fan Bert-Jan die het opmerkelijke duo spotte. Hij postte een kiekje op Twitter met de tekst: “Groetjes vanaf Terschelling, ook namens Mark en Jort.”

Goede vrienden

Het is overigens niet de eerste keer dat Rutte even verpozing zoekt in de loft van Jort. Daarover vertelde Jort: “Mark zit wel vaker in mijn vakantiehuis en hij is trouwens ook geregeld in mijn huis in Amsterdam te vinden. Dat is normaal als je vrienden bent, lijkt me.”

Blijkt dat de twee heel goede vrienden zijn. Jort onthulde dat ze samen al veel avonturen beleefden. Hij vertelde aan Story: “We staan hetzelfde in het leven en we hebben dezelfde humor. We houden allebei van varen en gaan graag op wintersport, zoals we dat elk jaar doen. Dat Mark toevallig de premier van ons land is geworden in de tussentijd, verandert daar helemaal niets aan.”