Connect with us

Economie

Rachel Hazes krijgt bakken kritiek vanwege kiekje.

Rachel Hazes blaakt van het zelfvertrouwen en heeft weer zin om op stap te gaan met haar geliefden. Onlangs ging ze uitgebreid tafelen met vrienden, waaronder ook Djarno. Ze postte een kiekje van het gezellig etentje op Instagram. Maar haar foto werd onthaald op een stortvloed aan negatieve reacties.

Niet slim

Haar volgers merken meteen op dat het gezelschap heel dicht bij elkaar zit. En dat ondanks het feit dat er nu strikte regels gelden voor horecazaken. Mensen die niet van hetzelfde huishouden zijn, moeten bijvoorbeeld anderhalve meter afstand houden. Dat is op de foto duidelijk niet het geval. Een groot aantal volgers wijzen haar op de domme fout en vrezen dat dit wel eens een dure grap zou kunnen worden voor het restaurant.

Zo schreef iemand: “Ik denk dat als dit gezien wordt, ze de tent meteen kunnen sluiten.” Een andere volger merkte op: “Wat heerlijk, maar misschien minder slim om de naam van het restaurant erbij te vermelden.” Rachel Hazes laat de negatieve reacties gewoon voor wat ze zijn en reageerde er nog niet op.

Punt achter relatie

Rachel heeft wellicht met volle teugen genoten van het etentje, want sinds kort is ze weer vrijgezel. Ze zette een punt achter haar nog prille relatie met Mike. Rachel heeft het naar eigen zeggen te druk voor een relatie en vindt dat Mike een betere vrouw verdient.

Instagram / Rachel Hazes