-

Economie

Rachel Hazes krijgt bakken kritiek vanwege kiekje.

Rachel Hazes blaakt van het zelfvertrouwen en heeft weer zin om op stap te gaan met haar geliefden. Onlangs ging ze uitgebreid tafelen met vrienden, waaronder ook Djarno. Ze postte een kiekje van het gezellig etentje op Instagram. Maar haar foto werd onthaald op een stortvloed aan negatieve reacties.

Niet slim

Haar volgers merken meteen op dat het gezelschap heel dicht bij elkaar zit. En dat ondanks het feit dat er nu strikte regels gelden voor horecazaken. Mensen die niet van hetzelfde huishouden zijn, moeten bijvoorbeeld anderhalve meter afstand houden. Dat is op de foto duidelijk niet het geval. Een groot aantal volgers wijzen haar op de domme fout en vrezen dat dit wel eens een dure grap zou kunnen worden voor het restaurant.

Zo schreef iemand: “Ik denk dat als dit gezien wordt, ze de tent meteen kunnen sluiten.” Een andere volger merkte op: “Wat heerlijk, maar misschien minder slim om de naam van het restaurant erbij te vermelden.” Rachel Hazes laat de negatieve reacties gewoon voor wat ze zijn en reageerde er nog niet op.

Punt achter relatie

Rachel heeft wellicht met volle teugen genoten van het etentje, want sinds kort is ze weer vrijgezel. Ze zette een punt achter haar nog prille relatie met Mike. Rachel heeft het naar eigen zeggen te druk voor een relatie en vindt dat Mike een betere vrouw verdient.

Instagram / Rachel Hazes

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder