-

Economie

Rachel Hazes krijgt bakken kritiek vanwege kiekje.

Rachel Hazes blaakt van het zelfvertrouwen en heeft weer zin om op stap te gaan met haar geliefden. Onlangs ging ze uitgebreid tafelen met vrienden, waaronder ook Djarno. Ze postte een kiekje van het gezellig etentje op Instagram. Maar haar foto werd onthaald op een stortvloed aan negatieve reacties.

Niet slim

Haar volgers merken meteen op dat het gezelschap heel dicht bij elkaar zit. En dat ondanks het feit dat er nu strikte regels gelden voor horecazaken. Mensen die niet van hetzelfde huishouden zijn, moeten bijvoorbeeld anderhalve meter afstand houden. Dat is op de foto duidelijk niet het geval. Een groot aantal volgers wijzen haar op de domme fout en vrezen dat dit wel eens een dure grap zou kunnen worden voor het restaurant.

Zo schreef iemand: “Ik denk dat als dit gezien wordt, ze de tent meteen kunnen sluiten.” Een andere volger merkte op: “Wat heerlijk, maar misschien minder slim om de naam van het restaurant erbij te vermelden.” Rachel Hazes laat de negatieve reacties gewoon voor wat ze zijn en reageerde er nog niet op.

Punt achter relatie

Rachel heeft wellicht met volle teugen genoten van het etentje, want sinds kort is ze weer vrijgezel. Ze zette een punt achter haar nog prille relatie met Mike. Rachel heeft het naar eigen zeggen te druk voor een relatie en vindt dat Mike een betere vrouw verdient.

Instagram / Rachel Hazes

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder