-

Economie

Pakjesbezorgster voert ‘bijkomende instructies’ van tiener op hilarische wijze uit.

Een Amerikaanse tiener had in de rubriek ‘bijkomende instructies’ nogal een bijzondere opdracht achtergelaten voor de pakjesbezorger. De dame die het pakje kwam leveren, voerde ze ook nog eens op een hilarische manier uit. En nu gaan de beelden compleet viraal.

Lynn Staffen had bij Amazon een nieuw speelpark voor de katten besteld. Ze had echter niet gezien dat haar tienerzoon maanden terug al iets had ingevuld in de rubriek ‘bijkomende instructies’ voor de bezorger. Dat stond nu standaard ingesteld voor alle bestellingen van het gezin. De 13-jarige Jacob had ingevuld: “Klop driemaal op de deur, schreeuw zo luid je kan ‘abracadabra’ en loop dan vliegensvlug weg.”

De jongen vertelde later aan CNN: “Dat was het eerste wat in mij opkwam en het leek me wel grappig als iemand dat zou roepen.” Op het ogenblik van de levering was de jongen zijn opdracht allang vergeten en ook mama wist van niets. Ze schrokken zich dan ook een hoedje toen er onlangs iemand drie keer op de deur klopte, ‘abracadabra’ riep en wegliep. Op hun deurbelcamera deden ze een hilarische ontdekking: de pakjesbezorgster van dienst voerde de bijkomende instructies van Jacob perfect uit!

Uiteraard kwam de video op Facebook terecht. Weinig verwonderlijk gaan de beelden compleet viraal!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder