Connect with us

Economie

Pakjesbezorgster voert ‘bijkomende instructies’ van tiener op hilarische wijze uit.

Een Amerikaanse tiener had in de rubriek ‘bijkomende instructies’ nogal een bijzondere opdracht achtergelaten voor de pakjesbezorger. De dame die het pakje kwam leveren, voerde ze ook nog eens op een hilarische manier uit. En nu gaan de beelden compleet viraal.

Lynn Staffen had bij Amazon een nieuw speelpark voor de katten besteld. Ze had echter niet gezien dat haar tienerzoon maanden terug al iets had ingevuld in de rubriek ‘bijkomende instructies’ voor de bezorger. Dat stond nu standaard ingesteld voor alle bestellingen van het gezin. De 13-jarige Jacob had ingevuld: “Klop driemaal op de deur, schreeuw zo luid je kan ‘abracadabra’ en loop dan vliegensvlug weg.”

De jongen vertelde later aan CNN: “Dat was het eerste wat in mij opkwam en het leek me wel grappig als iemand dat zou roepen.” Op het ogenblik van de levering was de jongen zijn opdracht allang vergeten en ook mama wist van niets. Ze schrokken zich dan ook een hoedje toen er onlangs iemand drie keer op de deur klopte, ‘abracadabra’ riep en wegliep. Op hun deurbelcamera deden ze een hilarische ontdekking: de pakjesbezorgster van dienst voerde de bijkomende instructies van Jacob perfect uit!

Uiteraard kwam de video op Facebook terecht. Weinig verwonderlijk gaan de beelden compleet viraal!