-

Economie

Ongeboren kind van Barbie krijgt wel heel speciale naam.

Samantha ‘Barbie’ de Jong is ondertussen vier maanden in verwachting van een zoontje. De oud-realityster en haar partner Gerrit weten zelfs de geboortedatum al en ook de naam van het kind is al bekend.

Datum

Samantha zal op 6 december bevallen van haar baby. Omdat de bevalling van haar dochter Angelina niet zonder problemen verliep, kozen de artsen voor een keizersnede. Samantha verklapte aan weekblad Story: “We mochten kiezen tussen 5 december in de avond of 6 december overdag. We hebben echt getwijfeld, maar uiteindelijk toch voor de dag na het sinterklaasfeest gekozen.”

Speciale naam

Ook de naam van het zoontje is al bekend. En die is heel bijzonder. De dochter van Gerrit kreeg na vier maanden zwangerschap te horen dat het kindje niet levensvatbaar was. Gerrit onthulde: “Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten.” Dochter Thea vindt het alvast een prachtig gebaar. Daarover zei de vriend van Samantha: “Ze was enorm ontroerd toen we het vertelden. Ik denk dat we haar geen mooier cadeau konden geven.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heerlijke dag met mijn kids #mum #love #kids #proud #moments #lifestyle #happy

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder