Connect with us

Economie

Ongeboren kind van Barbie krijgt wel heel speciale naam.

Samantha ‘Barbie’ de Jong is ondertussen vier maanden in verwachting van een zoontje. De oud-realityster en haar partner Gerrit weten zelfs de geboortedatum al en ook de naam van het kind is al bekend.

Datum

Samantha zal op 6 december bevallen van haar baby. Omdat de bevalling van haar dochter Angelina niet zonder problemen verliep, kozen de artsen voor een keizersnede. Samantha verklapte aan weekblad Story: “We mochten kiezen tussen 5 december in de avond of 6 december overdag. We hebben echt getwijfeld, maar uiteindelijk toch voor de dag na het sinterklaasfeest gekozen.”

Speciale naam

Ook de naam van het zoontje is al bekend. En die is heel bijzonder. De dochter van Gerrit kreeg na vier maanden zwangerschap te horen dat het kindje niet levensvatbaar was. Gerrit onthulde: “Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten.” Dochter Thea vindt het alvast een prachtig gebaar. Daarover zei de vriend van Samantha: “Ze was enorm ontroerd toen we het vertelden. Ik denk dat we haar geen mooier cadeau konden geven.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heerlijke dag met mijn kids #mum #love #kids #proud #moments #lifestyle #happy

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op