-

Diertjes

Onbevreesde straatkat glipt binnen in hondenpark: reactie is niet wat je verwacht.

De straatkat Maggie is ontzettend populair. Op een dag glipte de onbevreesde poes een hondenpark binnen. Haar aanwezigheid bij de honden leverde onverwachte reacties op!

Er wordt algemeen aangenomen dat honden en katten elkaar rauw lusten. Dat heeft uiteraard een reden, maar er zijn altijd uitzonderingen die de regel bevestigen.

En deze kat is daar het beste bewijs van.

In de video maken we kennis met een kleine straatkat uit Griekenland. Ze waagt het om een hondenpark binnen te sluipen!

Volgens The Orphan Pet, die het filmpje op YouTube postte, is Maggie een van de miljoenen straatkatten in Griekenland. Maar Maggie is een beetje anders dan de andere katten.

De organisatie schrijft: “Maggie woont hier al jaren in het gebied. Ze hangt meestal rond in de lokale cafés, en ze slaapt naast een open haard in haar favoriete stoel. Iedereen kent haar en iedereen is dol op haar.”

Toen Maggie op een dag iemand zat die zijn hond uitliet, besloot ze hen te volgen. De poes wist niet dat ze recht naar een hondenpark liepen. En zij volgde nietsvermoedend!

De poes aarzelde geen seconde om zich in het hol van de leeuw te begeven!

En de reactie van de honden is niet meteen wat je zou verwachten. Nieuwsgierig begonnen ze aan de nieuweling te snuiven en ze stond meteen in het middelpunt van de belangstelling.

Kijk hieronder hoe deze zogenaamde natuurlijke vijanden met elkaar spelen. Dit is iets wat elke dierenliefhebber zou moeten zien!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder