Connect with us

Diertjes

Onbevreesde straatkat glipt binnen in hondenpark: reactie is niet wat je verwacht.

De straatkat Maggie is ontzettend populair. Op een dag glipte de onbevreesde poes een hondenpark binnen. Haar aanwezigheid bij de honden leverde onverwachte reacties op!

Er wordt algemeen aangenomen dat honden en katten elkaar rauw lusten. Dat heeft uiteraard een reden, maar er zijn altijd uitzonderingen die de regel bevestigen.

En deze kat is daar het beste bewijs van.

In de video maken we kennis met een kleine straatkat uit Griekenland. Ze waagt het om een hondenpark binnen te sluipen!

Volgens The Orphan Pet, die het filmpje op YouTube postte, is Maggie een van de miljoenen straatkatten in Griekenland. Maar Maggie is een beetje anders dan de andere katten.

De organisatie schrijft: “Maggie woont hier al jaren in het gebied. Ze hangt meestal rond in de lokale cafés, en ze slaapt naast een open haard in haar favoriete stoel. Iedereen kent haar en iedereen is dol op haar.”

Toen Maggie op een dag iemand zat die zijn hond uitliet, besloot ze hen te volgen. De poes wist niet dat ze recht naar een hondenpark liepen. En zij volgde nietsvermoedend!

De poes aarzelde geen seconde om zich in het hol van de leeuw te begeven!

En de reactie van de honden is niet meteen wat je zou verwachten. Nieuwsgierig begonnen ze aan de nieuweling te snuiven en ze stond meteen in het middelpunt van de belangstelling.

Kijk hieronder hoe deze zogenaamde natuurlijke vijanden met elkaar spelen. Dit is iets wat elke dierenliefhebber zou moeten zien!