Connect with us

Economie

Om te gieren: Peuter aapt na hoe zwangere mama loopt.

Kinderen weten ons altijd wel te verrassen met hun spontaniteit. Soms lijkt het erop alsof die kleine hersentjes in een hoger toerental gaan om die overvloed aan informatie te verwerken.

Iedere dag verzinnen ze iets nieuws om ons aan het lachen te maken. Dat kan een woordje zijn, een lach of gegiechel. Kinderen hebben de uitzonderlijke gave om ons altijd op te beuren.

Maar ondertussen zijn wij volwassenen een van de dingen die kinderen het meest observeren. Hoe we spreken, bewegen, lachen, met andere mensen omgaan, en ga zo maar door.

Als het klopt dat imitatie de hoogste vorm van vleien is, dan is deze 15 maanden oude peuter op het goede pad! Haar moeder Teri is namelijk zes maanden in verwachting en de kleine Olivia weet precies hoe mama loopt!

Teri vraagt: “Hoe loopt mama?” Het kleintje aarzelt geen seconde en brengt een perfecte imitatie van haar zwangere moeder.

De peuter waggelt de keuken uit met een brede glimlach en opgetrokken neus. Ze steekt haar buik naar voor en begint te stappen.

Mama moet gieren van het lachen en ook papa doet mee! Olivia vindt het zelf natuurlijk allemaal heel geweldig. En gelijk heeft ze!

Bekijk de video hieronder en deel dit met je vrienden!