-

Economie

Om te gieren: Peuter aapt na hoe zwangere mama loopt.

Kinderen weten ons altijd wel te verrassen met hun spontaniteit. Soms lijkt het erop alsof die kleine hersentjes in een hoger toerental gaan om die overvloed aan informatie te verwerken.

Iedere dag verzinnen ze iets nieuws om ons aan het lachen te maken. Dat kan een woordje zijn, een lach of gegiechel. Kinderen hebben de uitzonderlijke gave om ons altijd op te beuren.

Maar ondertussen zijn wij volwassenen een van de dingen die kinderen het meest observeren. Hoe we spreken, bewegen, lachen, met andere mensen omgaan, en ga zo maar door.

Als het klopt dat imitatie de hoogste vorm van vleien is, dan is deze 15 maanden oude peuter op het goede pad! Haar moeder Teri is namelijk zes maanden in verwachting en de kleine Olivia weet precies hoe mama loopt!

Teri vraagt: “Hoe loopt mama?” Het kleintje aarzelt geen seconde en brengt een perfecte imitatie van haar zwangere moeder.

De peuter waggelt de keuken uit met een brede glimlach en opgetrokken neus. Ze steekt haar buik naar voor en begint te stappen.

Mama moet gieren van het lachen en ook papa doet mee! Olivia vindt het zelf natuurlijk allemaal heel geweldig. En gelijk heeft ze!

Bekijk de video hieronder en deel dit met je vrienden!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder