Connect with us

Economie

Nou dat ging snel: Rachel Hazes alweer vrijgezel.

Rachel Hazes is weer vrijgezel. De weduwe van wijlen André Hazes en haar nieuwe vriend Mike zetten een punt achter hun prille relatie.

Het nieuws werd door het management van Rachel bevestigd aan RTL Boulevard.

Rachel had haar nieuwe vriend begin dit jaar nog meegenomen naar de TINA de musical première. Gevraagd wat ze het leukst vond aan haar nieuwe liefde, antwoordde ze toen voor de camera van Shownieuws: “Alles is leuk. Ik kan niet één ding opnoemen, alles is leuk. Hij is heel lief, dat is het belangrijkste.”

Eerder verklaarde het koppel dat ze vooral van het ‘nu’ wilden genieten en niet te veel bezig waren met de toekomst. Samenwonen, was nog niet aan de orde. Rachel vertelde destijds: “Nee, nog niet. Af en toe is hij bij mij en we hebben het gewoon heel erg leuk.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dank je wel dat jullie in mijn leven zijn… Zoveel liefde van jullie… #dankbaar #kostbaarbezit ?

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op