Connect with us

Economie

Monique deelt pakkend filmpje van grote leegte in haar leven.

Monique Westenberg moet elke dag met een grote leegte leven. In november van vorig jaar moest de blondine afscheid nemen van oma Corrie, die ze haar koningin noemde. Nu deelde ze op Instagram een ontroerend filmpje van oma Corrie en haar zoontje André junior.

In de video zien we hoe oma Corrie haar kleinzoon te eten geeft. Het kleintje is echter niet zo blij met het eten dat hij krijgt. Oma Corrie haalt alles uit de kast om hem een beetje aan te moedigen, maar dat lukt niet meteen. Corrie zegt liefdevol: “Waarom nou niet?”

Innige band

Monique had altijd een heel hechte band met haar oma. Ook André was dol op haar. De zanger zei dat oma Corrie zijn allerbeste vriendin was. Hij zei: “Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam.”

Afscheid

Hoewel Monique en André toen niet meer bij elkaar waren, namen ze samen afscheid van deze belangrijke persoon in hun leven. Monique schreef indertijd op Instagram: “Jouw laatste kerkmis.” Op de beelden was een bloemenzee te zien terwijl de kist van Corrie werd gedragen. André Hazes was eveneens aanwezig. De zanger schreef toen bij de video van Monique: “Was een mooie avond.”

View this post on Instagram

?

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on