-

Economie

Mama laat dochter (15) tattoo zetten en daar heeft ze geen spijt van.

Een moeder genaamd Diana Register liet haar 15-jarige dochter een tattoo zetten en daar heeft ze geen spijt van. Diana zei: “Ik liet mijn 15-jarige dochter een tatoeage zetten, en nee, het kan me niet schelen wat iemand erover te zeggen heeft.”

Heel wat mensen bekritiseerden haar beslissing omdat ze het veel te jong vinden voor een tattoo. Maar het is belangrijk om haar verhaal te kennen.

Lang over nagedacht

Voor heel wat mensen zijn tattoos een manier om belangrijke gebeurtenissen te herdenken. Maar niet alle tattoos hebben een diepere betekenis. Er zijn heel wat mensen die er achteraf spijt van krijgen.

Toen de dochter van Diana, Kaitlyn (15), vroeg of ze een tattoo mocht laten zetten, moest de moeder daar heel lang over nadenken. Diana vertelde: “Dus toen mijn tiener me er om vroeg, geloof me, ik heb er lang over nagedacht. En ik dacht erover na. En ik dacht erover na.”

Diana gaat verder: “Wat was haar reden? Wat wilde ze? Wilde ze indruk maken op haar vrienden? Wilde ze een trend volgen?”

Kaitlyn legde uit dat ze een kleine tattoo wilde om haar vader te eren. Haar papa Chad overleed aan kanker toen zij amper dertien jaar oud was.

Toch moest Diana nog twijfelen. Ze hadden het over de tattoo die haar oudere zus Savanna enkele jaren geleden had laten zetten. Zij liet subtiel ‘I IV IX’ op de bovenkant van haar voet tatoeëren.

Hoop, kracht en moed

De moeder legde uit: “Voor zij die de Romeinse cijfers niet meer zo goed weten, dat is 1-4-9, het politiebadge nummer van mijn man. Ik kon me geen mooier eerbetoon indenken.”

Na het dappere gevecht van Chad tegen kanker staat het nummer voor Diana synoniem voor hoop, kracht en moed. Ze schreef: “Dat is wat het voor mij betekent, en duidelijk wat het ook voor ijn kinderen betekent.”

Hartverscheurend afscheid

De avond van het overlijden van Chad, zei Diana aan haar dochter dat ze niet in de kamer moest binnengaan. Ze vroeg haar om bij haar in de hal te blijven. De moeder vertelde haar dochter dat papa niet meer zou wakker worden en dat zij dat niet hoefde te zien.

Maar zonder een woord te zeggen, ging Kaitlyn naar binnen. Huilend vertelde ze haar papa dat hij mocht gaan. Diana zei: “Ze hield zijn hand vast terwijl hij zijn laatste adem uitblies, net zoals hij die van haar had vastgehouden toen ze haar eerste adem nam.”

Na het overlijden van haar vader, staakte het meisje een aantal van haar activiteiten. Een maand later begon ze terug met turnen en dat jaar won ze het staatskampioenschap in haar leeftijdscategorie.

Diana legde uit: “Ze verhuisde, maakte nieuwe vrienden, had genoeg meisjesdrama en veranderde van school. Tijdens al die veranderingen in haar eigen leven, slaagde ze er altijd in om haar papa te blijven eren. En dat maakt haar in mijn ogen tot een echte vechter.”

“Dus toen mijn dochters een tattoo wilden om de strijd te respecteren en hun gesneuvelde held te eren, zou ik daar absoluut geen nee tegen zeggen.”

Diana liet zelf een hartfilmpje van Chat op haar voet tatoeëren. Telkens wanneer ze naar beneden kijkt, weet ze dat haar man bij haar is.

De moeder vervolgt: “Dus ja, ik liet mijn 15-jarige een tattoo zetten en nee, het kan met niet schelen wat iemand erover te zeggen heeft. Ze hebben mij, jou en iedereen die het wil weten laten zien hoe overleven eruitziet. En dat mogen ze laten zien op welke manier dan ook. Dat hebben ze verdiend.”

Wat een mooi verhaal! Laten we deze familie overladen met hartjes!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder