Connect with us

Economie

Mama laat dochter (15) tattoo zetten en daar heeft ze geen spijt van.

Een moeder genaamd Diana Register liet haar 15-jarige dochter een tattoo zetten en daar heeft ze geen spijt van. Diana zei: “Ik liet mijn 15-jarige dochter een tatoeage zetten, en nee, het kan me niet schelen wat iemand erover te zeggen heeft.”

Heel wat mensen bekritiseerden haar beslissing omdat ze het veel te jong vinden voor een tattoo. Maar het is belangrijk om haar verhaal te kennen.

Lang over nagedacht

Voor heel wat mensen zijn tattoos een manier om belangrijke gebeurtenissen te herdenken. Maar niet alle tattoos hebben een diepere betekenis. Er zijn heel wat mensen die er achteraf spijt van krijgen.

Toen de dochter van Diana, Kaitlyn (15), vroeg of ze een tattoo mocht laten zetten, moest de moeder daar heel lang over nadenken. Diana vertelde: “Dus toen mijn tiener me er om vroeg, geloof me, ik heb er lang over nagedacht. En ik dacht erover na. En ik dacht erover na.”

Diana gaat verder: “Wat was haar reden? Wat wilde ze? Wilde ze indruk maken op haar vrienden? Wilde ze een trend volgen?”

Kaitlyn legde uit dat ze een kleine tattoo wilde om haar vader te eren. Haar papa Chad overleed aan kanker toen zij amper dertien jaar oud was.

Toch moest Diana nog twijfelen. Ze hadden het over de tattoo die haar oudere zus Savanna enkele jaren geleden had laten zetten. Zij liet subtiel ‘I IV IX’ op de bovenkant van haar voet tatoeëren.

Hoop, kracht en moed

De moeder legde uit: “Voor zij die de Romeinse cijfers niet meer zo goed weten, dat is 1-4-9, het politiebadge nummer van mijn man. Ik kon me geen mooier eerbetoon indenken.”

Na het dappere gevecht van Chad tegen kanker staat het nummer voor Diana synoniem voor hoop, kracht en moed. Ze schreef: “Dat is wat het voor mij betekent, en duidelijk wat het ook voor ijn kinderen betekent.”

Hartverscheurend afscheid

De avond van het overlijden van Chad, zei Diana aan haar dochter dat ze niet in de kamer moest binnengaan. Ze vroeg haar om bij haar in de hal te blijven. De moeder vertelde haar dochter dat papa niet meer zou wakker worden en dat zij dat niet hoefde te zien.

Maar zonder een woord te zeggen, ging Kaitlyn naar binnen. Huilend vertelde ze haar papa dat hij mocht gaan. Diana zei: “Ze hield zijn hand vast terwijl hij zijn laatste adem uitblies, net zoals hij die van haar had vastgehouden toen ze haar eerste adem nam.”

Na het overlijden van haar vader, staakte het meisje een aantal van haar activiteiten. Een maand later begon ze terug met turnen en dat jaar won ze het staatskampioenschap in haar leeftijdscategorie.

Diana legde uit: “Ze verhuisde, maakte nieuwe vrienden, had genoeg meisjesdrama en veranderde van school. Tijdens al die veranderingen in haar eigen leven, slaagde ze er altijd in om haar papa te blijven eren. En dat maakt haar in mijn ogen tot een echte vechter.”

“Dus toen mijn dochters een tattoo wilden om de strijd te respecteren en hun gesneuvelde held te eren, zou ik daar absoluut geen nee tegen zeggen.”

Diana liet zelf een hartfilmpje van Chat op haar voet tatoeëren. Telkens wanneer ze naar beneden kijkt, weet ze dat haar man bij haar is.

De moeder vervolgt: “Dus ja, ik liet mijn 15-jarige een tattoo zetten en nee, het kan met niet schelen wat iemand erover te zeggen heeft. Ze hebben mij, jou en iedereen die het wil weten laten zien hoe overleven eruitziet. En dat mogen ze laten zien op welke manier dan ook. Dat hebben ze verdiend.”

Wat een mooi verhaal! Laten we deze familie overladen met hartjes!

Lees verder

Economie

Breaking: “André Hazes met mes in rug gestoken”

Nog geen twee weken nadat André Hazes op Instagram zijn comeback aankondigde, zou hij volgens Yvonne Coldeweijer het land uit gevlucht zijn. Coldeweijer heeft zelfs het vermoeden dat de zanger weer naar de Verenigde Staten vertrokken is.

Coldeweijer, die vaak toch wel correct geïnformeerd is als het over de familie Hazes gaat, zou getipt zijn dat André in zak en as zit.

“Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André Hazes”, lezen we op de Instagram van Yvonne Coldeweijer.

“De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het ff helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken”, schrijft Coldeweijer op haar sociale media.

In het verleden genoot Coldeweijer over de toch wel vaak sappige verhalen over André Hazes. “Voor het eerst heb ik gewoon echt even te doen met André. Als zelfs je eigen familie een mes in je rug steekt, wie kun je dan uiteindelijk nog vertrouwen?”, gaat Coldeweijer verder.

Weet zij ondertussen met zekerheid van wie zij de bewuste brief van André gekregen heeft, maar wil zij die naam niet lossen? Dat zou kunnen. Maar mogelijk weet Yvonne zelf niet wie de afzender is en blijft het ook voor haar gissen.

Vanuit het Hazes-kamp is er nog geen reactie gekomen.

Lees verder

Economie

Foto’s gelekt van outfit Eva Jinek tijdens stapavondje: ‘Het verborgen leven van Eva Jinek!’

Eva Jinek heeft in de nieuwsbrief voor haar achterban laten weten een fraai avondje stappen achter de rug te hebben. Volgens critici doet de presentatrice dit om de spionnen van juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer, voor te zijn. Eva beschrijft haar outfit: “Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam.

Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan. Ik had een dirndl aan. Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje, met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag. Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen. Niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden.”

Eva Jinek heeft het bont gemaakt!

Ook op Instagram laat Eva haar achterban weten van haar outfit die avond: “De blauwroze rand die je ziet is van mijn eigen dirndl… Nooit geweten dat zo’n Zuid-Duits feestjurkje de beste outfit is aller tijden. Maar laten we een potje curling, kaasfondue en vooral m’n oude maten niet uitvlakken! Alles over to-feel lijstjes in plaats van to-do lijstjes en huilen van het lachen lees je in mijn nieuwste nieuwsbrief, die er morgenochtend uitgaat.” Het is nu natuurlijk wachten op de eerste kiekjes die binnen zullen komen bij de welbekende juicekanalen. Op Twitter fantaseren de mannen er alvast op los:

 

Lees verder

Economie

Net binnen: René van der Gijp van de buis gehaald

O nee! De Oranjewinter moest het zondag zonder René van der Gijp stellen. En niets ten nadele van de andere gasten, maar zonder René (en zijn lach) is het toch niet helemaal hetzelfde…

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn al jaren een episch trio. Het drietal is op dit moment dagelijks te zien in De Oranjewinter. Zondagavond ontbrak echter een van hen: René is ziek en besloot een avondje uit te rusten. Job Knoester werd opgetrommeld om René te vervangen. Maar dat bleek toch niet helemaal hetzelfde… Al is het alleen maar omdat René nooit een blad voor de mond neemt!

‘Chemie tussen Johan, René en Wilfred’

‘Niks ten nadele van jou, Job, maar het maakt wel verschil of René hier zit’, zo stelt vaste gast Hélène Hendriks. Job kan dat alleen maar beamen: ‘Dat is logisch, want dit hele programma draait om de chemie tussen Johan, René en Wilfred.’ Johan zoekt de verklaring echter in een andere hoek: ‘René die heeft iets waar alle cabaretiers jaloers op zijn: die heeft de lach aan zijn kont hangen. En dat heb je of dat heb je niet. Ik heb dat niet en Wilfred heeft dat zeker niet’, lacht hij. Hélène sluit het onderwerp daarna af: ‘Kom maar snel terug, René.’

Terugkeer

René schuift maandagavond weer aan bij de voetbaltalkshow De Oranjewinter, nadat hij zondag afwezig was omdat hij koorts had, bevestigt Talpa na een bericht op de website van het programma. Presentator Wilfred Genee liet in de uitzending weten dat Van der Gijp zich zaterdagavond al niet goed voelde. Job Knoester zit maandag weer aan tafel bij De Oranjewinter, maar dit keer als gast. De Oranjewinter is de tijdelijke vervanger van talkshow Vandaag Inside. Het WK voetbal in Qatar staat centraal in het SBS6-programma.

Lees verder
Advertisement

Trending