-

Economie

Mama laat dochter (15) tattoo zetten en daar heeft ze geen spijt van.

Een moeder genaamd Diana Register liet haar 15-jarige dochter een tattoo zetten en daar heeft ze geen spijt van. Diana zei: “Ik liet mijn 15-jarige dochter een tatoeage zetten, en nee, het kan me niet schelen wat iemand erover te zeggen heeft.”

Heel wat mensen bekritiseerden haar beslissing omdat ze het veel te jong vinden voor een tattoo. Maar het is belangrijk om haar verhaal te kennen.

Lang over nagedacht

Voor heel wat mensen zijn tattoos een manier om belangrijke gebeurtenissen te herdenken. Maar niet alle tattoos hebben een diepere betekenis. Er zijn heel wat mensen die er achteraf spijt van krijgen.

Toen de dochter van Diana, Kaitlyn (15), vroeg of ze een tattoo mocht laten zetten, moest de moeder daar heel lang over nadenken. Diana vertelde: “Dus toen mijn tiener me er om vroeg, geloof me, ik heb er lang over nagedacht. En ik dacht erover na. En ik dacht erover na.”

Diana gaat verder: “Wat was haar reden? Wat wilde ze? Wilde ze indruk maken op haar vrienden? Wilde ze een trend volgen?”

Kaitlyn legde uit dat ze een kleine tattoo wilde om haar vader te eren. Haar papa Chad overleed aan kanker toen zij amper dertien jaar oud was.

Toch moest Diana nog twijfelen. Ze hadden het over de tattoo die haar oudere zus Savanna enkele jaren geleden had laten zetten. Zij liet subtiel ‘I IV IX’ op de bovenkant van haar voet tatoeëren.

Hoop, kracht en moed

De moeder legde uit: “Voor zij die de Romeinse cijfers niet meer zo goed weten, dat is 1-4-9, het politiebadge nummer van mijn man. Ik kon me geen mooier eerbetoon indenken.”

Na het dappere gevecht van Chad tegen kanker staat het nummer voor Diana synoniem voor hoop, kracht en moed. Ze schreef: “Dat is wat het voor mij betekent, en duidelijk wat het ook voor ijn kinderen betekent.”

Hartverscheurend afscheid

De avond van het overlijden van Chad, zei Diana aan haar dochter dat ze niet in de kamer moest binnengaan. Ze vroeg haar om bij haar in de hal te blijven. De moeder vertelde haar dochter dat papa niet meer zou wakker worden en dat zij dat niet hoefde te zien.

Maar zonder een woord te zeggen, ging Kaitlyn naar binnen. Huilend vertelde ze haar papa dat hij mocht gaan. Diana zei: “Ze hield zijn hand vast terwijl hij zijn laatste adem uitblies, net zoals hij die van haar had vastgehouden toen ze haar eerste adem nam.”

Na het overlijden van haar vader, staakte het meisje een aantal van haar activiteiten. Een maand later begon ze terug met turnen en dat jaar won ze het staatskampioenschap in haar leeftijdscategorie.

Diana legde uit: “Ze verhuisde, maakte nieuwe vrienden, had genoeg meisjesdrama en veranderde van school. Tijdens al die veranderingen in haar eigen leven, slaagde ze er altijd in om haar papa te blijven eren. En dat maakt haar in mijn ogen tot een echte vechter.”

“Dus toen mijn dochters een tattoo wilden om de strijd te respecteren en hun gesneuvelde held te eren, zou ik daar absoluut geen nee tegen zeggen.”

Diana liet zelf een hartfilmpje van Chat op haar voet tatoeëren. Telkens wanneer ze naar beneden kijkt, weet ze dat haar man bij haar is.

De moeder vervolgt: “Dus ja, ik liet mijn 15-jarige een tattoo zetten en nee, het kan met niet schelen wat iemand erover te zeggen heeft. Ze hebben mij, jou en iedereen die het wil weten laten zien hoe overleven eruitziet. En dat mogen ze laten zien op welke manier dan ook. Dat hebben ze verdiend.”

Wat een mooi verhaal! Laten we deze familie overladen met hartjes!

Economie

Onze gedachten zijn bij Ruth Jacott en de familie

Met droefheid wordt op deze dinsdagmiddag bekendgemaakt dat zanger Humphrey Campbell op 66-jarige leeftijd is 0verleden aan de gevolgen van k*nker.

Zijn familie en management bevestigen dat hij gisteravond “rustig en pijnvrij” naar het hiernamaals is vertrokken.

Slechts vijf dagen geleden werd bekend dat Humphrey Campbell ernstig z!ek was.

De voormalige partner van Ruth Jacott had een tour gepland en keek uit naar optredens in vijftien verschillende theaters volgend jaar.

Campbell vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival in 1992 in Zweden met het lied “Wijs Me De Weg”, waarmee hij de negende plek behaalde.

Gedurende zijn lange carrière heeft hij samengewerkt met een groot aantal Nederlandse artiesten, waaronder Rob de Nijs en Paul de Leeuw. Hij vormde meer dan twintig jaar lang een koppel met Ruth Jacott.

Ruth Jacott was achtergrondzangeres tijdens Campbell’s deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Een jaar later trad hij op als achtergrondzanger tijdens haar deelname met het nummer “Vrede”, waarmee ze de zesde plaats behaalde. Ruth Jacott en Humphrey waren meer dan twintig jaar lang een liefdeskoppel.

In 2011 gingen de twee uit elkaar. Volgens Ruth Jacott had haar partner twee keer overspel gepleegd, wat zij hem niet kon vergeven.

Humphrey Campbell heeft de leeftijd van 66 jaar bereikt. Hij heeft ervoor gekozen zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap. Om deze reden zal er geen begrafen!s plaatsvinden.

Het 0verlijden van Humphrey Campbell laat een leegte achter in de Nederlandse muziekwereld. Met zijn warme stem en indrukwekkende podiumaanwezigheid wist hij vele harten te raken en zijn stempel te drukken op de Nederlandse muziekcultuur.

Zijn bijdrage aan het Eurovisie Songfestival in 1992 zal altijd herinnerd worden als een moment van trots voor Nederland. Het lied “Wijs Me De Weg” vertolkte niet alleen zijn talent als zanger, maar bracht ook emotie en betekenis met zich mee.

Gedurende zijn carrière heeft Humphrey Campbell laten zien dat hij niet alleen een getalenteerde vocalist was, maar ook een veelzijdige artiest die in staat was om samen te werken met een diverse groep artiesten en genres.

Het besluit om zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap getuigt van zijn altruïstische en vooruitstrevende geest, en is een waardig eerbetoon aan zijn nalatenschap.

Hoewel er geen traditionele uitvaart zal plaatsvinden, zullen velen Humphrey Campbell blijven herinneren door zijn muziek en zijn impact op de Nederlandse muziekscene. Zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van zijn fans en degenen die hem kenden als een getalenteerd en geliefd persoon.

Lees verder