-

Economie

Moeder en drie kinderen op zebrapad Den Haag geschept door auto.

Vrijdag raakten vier personen gewond bij een aanrijding in Den Haag. De slachtoffers zijn een moeder en drie kleine kinderen.

De moeder en de kinderen werden geschept toen ze op de Volendamlaan aan het oversteken waren. Een van de kindjes zat in een kinderwagen. De andere twee kinderen hadden een fiets en een driewieler.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat ze op het ogenblik van de aanrijding op het zebrapad liepen.

Lichte verwondingen

De slachtoffers zijn lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie en de ambulance kwamen na het ongeluk ter plaatse. De politie sprak er met mogelijke getuigen en ontfermden zich over de achtergebleven spulletjes van het gezin. Ze maakten ook foto’s van de plaats van het ongeval.

Toedracht

De automobilist die de aanrijding veroorzaakte raakte naar verluidt niet gewond. De politie wil nog niets kwijt over de oorzaak van het ongeval en evenmin over de mogelijke gevolgen voor de bestuurder. Een woordvoerder laat weten dat de toedracht nog in onderzoek is.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder