Connect with us

Economie

Mama wil kiekje maken van zoontjes met ‘vangst’, maar eentje heeft het niet goed begrepen.

Het is altijd een hele opdracht om kiekjes te maken van kinderen. Ze zijn onvoorspelbaar en ze hebben het moeilijk om stil te blijven. Deze mama wilde een mooie foto maken van haar zoontjes met een nepvis in hun handen, maar dat was best lastig en bovenal hilarisch!

Marika Daniels is de trotse mama van drie kleine zoontjes: Levi, Logan en de kleine Landon, die op het moment van de foto amper 18 maanden oud was. Vorige zomer maakte het gezin een uitstap naar een museum. Daar was ook een vijver met nepvissen.

De ventjes hadden elk hun eigen ‘vis’ gevangen en mama wilde een mooie herinnering op foto vastleggen.

Marika vertelde aan Good Morning America: “Ik postte het oorspronkelijk op Facebook en mijn vrienden vertelden me hoe grappig en schattig ze het vonden. Het verspreidde zich algauw als een lopend vuurtje.”

Ze ging verder: “Toen ik hem zag, wilde ik ‘Bah, Landon’ roepen. Hij is precies op de leeftijd waarop hij alles in zijn mondje stopt. Het zijn rubberen vissen. Het zijn geen echte vissen.”

De moeder besefte meteen hoe hilarisch de foto was. Het is dan ook geen wonder dat het plaatje compleet viraal ging. Vooral het bijschrift vindt veel bijval: “Iedere familie heeft dat ene kind.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marika Daniels (@sahm.of.sd) op