-

Economie

Mama wil kiekje maken van zoontjes met ‘vangst’, maar eentje heeft het niet goed begrepen.

Het is altijd een hele opdracht om kiekjes te maken van kinderen. Ze zijn onvoorspelbaar en ze hebben het moeilijk om stil te blijven. Deze mama wilde een mooie foto maken van haar zoontjes met een nepvis in hun handen, maar dat was best lastig en bovenal hilarisch!

Marika Daniels is de trotse mama van drie kleine zoontjes: Levi, Logan en de kleine Landon, die op het moment van de foto amper 18 maanden oud was. Vorige zomer maakte het gezin een uitstap naar een museum. Daar was ook een vijver met nepvissen.

De ventjes hadden elk hun eigen ‘vis’ gevangen en mama wilde een mooie herinnering op foto vastleggen.

Marika vertelde aan Good Morning America: “Ik postte het oorspronkelijk op Facebook en mijn vrienden vertelden me hoe grappig en schattig ze het vonden. Het verspreidde zich algauw als een lopend vuurtje.”

Ze ging verder: “Toen ik hem zag, wilde ik ‘Bah, Landon’ roepen. Hij is precies op de leeftijd waarop hij alles in zijn mondje stopt. Het zijn rubberen vissen. Het zijn geen echte vissen.”

De moeder besefte meteen hoe hilarisch de foto was. Het is dan ook geen wonder dat het plaatje compleet viraal ging. Vooral het bijschrift vindt veel bijval: “Iedere familie heeft dat ene kind.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marika Daniels (@sahm.of.sd) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder