-

Economie

Mensen huilen als ze beseffen wat straathond van plan is met lege emmer.

Het breekt ons hart om te beseffen dat er dieren op straat worden achtergelaten of niet de liefde krijgen die ze verdienen. Helaas is dat de harde realiteit in heel wat landen, waar honden en katten op straat een normaal zicht zijn.

Geen enkel dier verdient het om op straat aan zijn of haar lot overgelaten te worden, zonder onderdak en zonder eten.

Deze straathond leeft in de straten van de Peruaanse hoofdstad Lima. De hond, die geen naam heeft, dwaalde moederziel alleen door de straten met een plastic emmer in zijn mond.

De arme hond wilde gewoon een beetje water.

De video brengt ons aan het huilen. Het lijkt alsof een persoon de hond water geeft, terwijl een ander de viervoeter streelt. Dit is helaas exemplarisch voor de harde strijd die heel wat zwerfdieren dagelijks moeten lijden.

Vanwege de aanhoudende droogte hebben dieren het nog moeilijker in het land.

We zouden zo graag alle eenzame dieren ter wereld een gouden mandje geven! Deel dit bericht als dat ook jouw vurigste wens is.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder