Connect with us

Economie

Bizarre beelden: Nicol Kremers speelt met zichzelf in volle NS-trein

Over Nicolleke Kremers valt inmiddels veel te zeggen. Nadat ze uit elkaar ging met Peter Gillis, heeft ze een ander pad gekozen, het zogenaamde ’18+ pad’, en is ze ijverig op zoek naar inkomsten.

Nicolleke gaat hierbij behoorlijk ver en lijkt geen schaamte meer te hebben.

Nicolleke heeft nooit haar veterstrikdiploma gehaald, dus Peter heeft haar vervangen door iemand die wel in staat is om zijn veters te strikken zoals hij dat wil.

De ‘Massa is Kassa’-miljonair heeft haar naar eigen zeggen als een zwerver achtergelaten, dus moest ze zelf een manier vinden om geld te verdienen.

Ze begon met TikTok en ging vervolgens naar 0nlyFans en Snapchat. De abonnementen stroomden binnen en Nicolleke doet het nu redelijk goed. Hoewel ze ook kritiek kreeg omdat het niet spannend genoeg was.

Uit angst om volgers (en dus geld) te verliezen, besloot ze het over een andere boeg te gooien. Haar content is nu wat gewaagder. Ze z0ent bijvoorbeeld met vrouwen en voert nog meer p*kante handelingen uit.

Onlangs meldde Roddelpraat dat Nicolleke op de vlucht zou zijn voor de belastingdienst. We weten echter niet of dat waar is, maar ze verbleef wel erg lang in Marbella. Gisteren maakte ze overigens bekend dat ze een nieuwe vriend heeft. Dit werd ‘insta-official’, dus het is waar.

Een dag zonder Nicolleke Kremers is een dag niet geleefd, en dus hebben we een nieuwtje voor je dat zelfs Shownieuws heeft gedeeld.

Op Instagram schrijft ze: “Heb je het al gezien?” Daarna vraagt ze haar volgers of ze willen zien wat ze uitspookt in een NS-trein. Elegant, Nicolleke. Maar je kinderen zijn trots op je, toch? Hoe dan ook, de beelden zijn te zien op haar (betaalde) kanalen.

Het leven van Nicolleke Kremers blijft de aandacht trekken en haar recente avonturen hebben nog meer interesse gewekt.

Hoewel ze haar veterstrikdiploma misschien niet heeft behaald, heeft ze een manier gevonden om financieel rond te komen na haar breuk met Peter Gillis. Haar keuze om zich te richten op platforms zoals TikTok, 0nlyFans en Snapchat heeft haar abonnementen en inkomsten doen stijgen.

Het succes van Nicolleke is echter niet zonder kritiek. Sommige mensen vonden haar content niet spannend genoeg en dat motiveerde haar om een stap verder te gaan.

Ze heeft haar inhoud nu wat gewaagder gemaakt, inclusief het tonen van int*eme momenten met vrouwen en het uitvoeren van p*kante handelingen. Dit heeft haar populariteit vergroot, maar heeft ook discussies aangewakkerd over de grenzen van privacy en het tonen van expliciete inhoud op sociale media.

Onlangs deden geruchten de ronde dat Nicolleke mogelijk pr0blemen heeft met de belastingdienst en op de vlucht zou zijn.

Hoewel de waarheid hiervan niet bevestigd is, heeft haar langdurige verblijf in Marbella bijgedragen aan speculaties over haar financiële situatie.