-

Economie

Meisje (5) vraagt aan agent of ze hem gaat neerschieten, zijn reactie gaat viral.

Amerika bevindt zich momenteel in wat een moderne mensenrechtenbeweging wordt genoemd. Duizenden Amerikanen blijven door de straten trekken om hun ongenoegen te uiten over het politiegeweld tegen de zwarte bevolking. De directe aanleiding daarvoor was de gewelddadige dood van George Floyd in handen van de politie. Maar uiteraard zijn niet alle politieagenten slecht. Integendeel. En dit meisje en deze politieagent doen ons hieraan herinneren.

De 5-jarige Simone Bartee maakte deel uit van een vreedzaam protest in Houston. Ze was met haar ouders Simoen en Sion. Toen Simone plotseling begon te huilen, werd ze opgemerkt door een politieagent. De agent stopte meteen. Hij vroeg haar wat er aan de hand was en had haar antwoord helemaal niet verwacht.

Het meisje, duidelijk bezorgd over de veiligheid van haar familie, vroeg de agent: “Ga jij ons neerschieten?” De agent, compleet in gevechtsuitrusting, knielde bij haar neer en legde zijn arm om haar schouders.

In de video gedeeld door de moeder van het kleintje horen we de agent zeggen: “We zijn hier om jou te beschermen, oké? Je kunt protesteren, je mag dansen, je mag doen wat je wil. Maak gewoon niets kapot.” De kleine Simone is nu toch een beetje gerustgesteld en snottert nog een beetje na.

Geen wonder dat deze krachtige video viral ging! Deel dit met je vrienden als ook jij dit zo’n mooi moment vond!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder