Connect with us

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Economie

Relatie Nicolette van Dam en Bas Smit in zwaar weer: “Affaire met voetballer Memphis Depay!”

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn sinds 2015 getrouwd en zijn ook al jaren niet meer van social media te denken. Bas, die via de bekendheid van zijn vrouw voor de camera is gekropen, is een behoorlijk ondernemer. De influencer heeft verschillende zaken waar hij zich mee bezig houdt zoals een rosémerk en een flitsbedrijf.

Niet geheel kritiekloos overigens. Ook worden de zaken van de ondernemer regelmatig aangekaart bij de verschillende juicekanalen. Echter is hun relatie altijd gespaard gebleven. Tot nu. Yvonne Coldeweijer heeft zich weer gericht op ouderwetse juice, vreemdgaande kerels en het verwoesten van relaties. Echter zou het dit keer niet de kerel zijn geweest die buiten de boot heeft gepiest, maar Nicolette. In een reeks vragen van volgers op Instagram over bekende Nederlanders kwamen de namen van het stel voorbij. Hierbij werd gevraagd of Nicolette het met Mephis Depay ‘doet’. Je raadt het natuurlijk al. Ja.

Relatie Nicolette van Dam en Bas Smit in zwaar weer vanwege Memphis Depay?

De vraag van een ‘spion‘: “Of Bas het af en toe met mannen doet en Nicolette met Memphis Depay?” Juist, twee verschillende vragen waarvan we op één een heel duidelijk antwoord krijgen. Het antwoord van Coldeweijer: “Het gerucht over Bas Smit heb ik al heel vaak gehoord. Maar er is nog nooit iemand gekomen met een concreet verhaal of bewijs. Nicolette met Memphis, hahahaha, dat gaat over een tijd geleden. I’m gonna say ‘definitely true’!” Wanneer we de archieven induiken over Nicolette en Memphis zien we verschillende titels uit 2015 opduiken. Hierin wordt zwaar weer in de relatie met Bas aangekaart die nota bene dat jaar getrouwd zijn. De aanleiding hiervan zou een tweet van Nicolette zijn waarin ze een foto van Memphis op Twitter heeft geplaatst, onderaan dit artikel te lezen. Hier het bericht van Coldeweijer:

 

Lees verder

Economie

Yvonne Coldeweijer onthult meer over betrapte Maan en Freek in de bezemkast!

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk dé aangewezen persoon om juice tot op de bodem uit te zoeken. Een hardnekkige roddel die rondgaat is er eentje over Maan de Steenwinkel en Freek, de rechterhelft van Suzan & Freek. Juicechannel wist een flinke roddel de wereld in te brengen, zo’n twee maanden geleden. Juicechannel destijds: “Er gaat een gerucht rond over De Steenwinkel en Freek van Suzan en Freek. Volgens onze bron gaat dus het gerucht dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew-party was. Ook De Steenwinkel was op deze party aanwezig en daar zouden De Steenwinkel en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad. Het verhaal gaat namelijk dat de twee het hebben gedaan met elkaar in een bezemkast. Een wilde boel dus bij De Vrienden van Amstel Live!” Maar is het waar?

Yvonne Coldeweijer spreekt zich uit over Maan en Freek!

Niet veel later wist Juicechannel het volgende te melden: “Meerdere bronnen hebben ons de afgelopen tijd gemeld dat Suzan en haar Freek een ‘open relatie’ hebben en dat ze dus af en toe een avontuurtje met een ander mogen beleven.” Inmiddels is het stel verloofd en wel. Coldeweijer heeft vanmorgen een vragenrondje geopend over roddels die ze als ‘Fake’ of niet bestempeld. De eerste was dus bovenstaande roddel.

Coldeweijer reageert hierop met: “Hier gat ik ‘I doubt it’ op zeggen. Omdat ik er zelf nooit wat over heb gehoord. Mijn collega’s van Juicechannel hebben deze juice gebracht en zullen daar hun redenen voor hebben. Ik zou het zelf dus niet weten, maar ik zie De Steenwinkel er wel voor aan!” Uitsluitsel of bevestiging krijgen we hier dus niet mee. Dit zal voorlopig niet meer dan een gerucht blijven:

Lees verder

Economie

Dit is de ‘jeugdige scharrel’ van prinses Amalia

Amalia besloot op haar 18de een tussenjaar in te lassen. Om nog even te genieten van een leven in de anonimiteit en dingen te doen die later misschien nooit meer mogelijk zouden zijn. Veel plannen vielen in het water, maar één ding deed de kroonprinses wél…

Heel wat plannen van Amalia verdwenen naar het achterplan omdat Amalia de liefde ontdekte. Maar wie is die ‘jeugdige scharrel’ van onze kroonprinses?

‘Oranje Boven’ schrijft dat Amalia haar vriendje ontmoette op een feestje, ondertussen dik een jaar geleden. Het was uiteindelijk de Duitse pers die de relatie wereldkundig maakte. Wat was de eerste reactie in Nederland?

“Laat ze toch”, was de eerste reactie in Nederland, volgens Oranje Boven. Ook een prinses heeft het recht om op een onbevangen manier de liefde te ontdekken… Want hoe serieus is de relatie van Amalia en haar vriendje?

Volgens Oranje Boven beschouwen Amalia en haar vriend hun relatie waarschijnlijk als een ‘kwarrel’, een ‘kwalitatieve scharrel’. Al kunnen er daar ook bedenkingen bij gemaakt worden…

Nog voor de relatie van Amalia bekend werd, liet de prinses haar voorkeur voor Duitse jongens al blijken…

Volgens Amalia waren Duitse jongens ‘galanter’ dan hun Nederlandse leeftijdsgenoten. Het mag dan ook geen wonder zijn dat Amalia’s vriendje een Duitse jongen is… Maar wie is die ‘jeugdige scharrel’ van Amalia?

Isebrand Kaldewei is 19 jaar en een telg van een Duitse ondernemersdynastie die hun fortuin te danken heeft aan een imperium op het gebied van sanitair en badkamers. Oranje Boven weet waarom Amalia op de jongen valt…

Zo zou Isebrand zeer intelligent zijn en sluiten zijn hobby’s goed aan bij die van Amalia. Al klikt het ook karakterieel…

Isebrands gevoel voor humor past ook volledig bij de bekende zelfspot van prinses Amalia en beide jongeren kijken met een mondiale blik naar hun omgeving. Al is er ook een opvallend verschil…

Waar Isebrand momenteel Business Innovation studeert aan de universiteit van Tilburg, besloot Amalia opvallend genoeg Tilburg links te laten liggen en voor haar verdere studies te kiezen voor Amsterdam…

Lees verder
Advertisement

Trending