Connect with us

Diertjes

Man steelt hond zonder naam die hele leven aan ketting lag.

Geen enkel dier ter wereld zou verwaarlozing en mishandeling mogen lijden. Geen enkele hond zou zijn of haar leven vastgeketend mogen doorbrengen. Dat was helaas het geval voor deze hond. Ze moest haar hele leven vastgebonden leven, zonder liefde of affectie. De hond had zelfs nooit een naam gekregen.

Het arme teefje kende alleen de ketting waarmee ze vastgebonden was. Iedere dag van haar leven lag ze alleen voor het huis.

Hoewel ze een tumor aan haar rug had, brachten haar eigenaars de hond nooit naar een dierenarts. Je kon echter goed zien dat de hond dringend medische verzorging nodig had.

Uiteindelijk vond een buurtbewoner dat het genoeg was en besloot om in te grijpen. Victor nam het recht in eigen handen, sloop de woning binnen en maakte de hond los van de ketting.

De man doopte de hond Maria, omdat elke hond een naam verdient, en bracht haar naar de dierenarts. Daar werd ze eindelijk behandeld voor haar kwalen.

Nadat ze behandeld was, werd ze geadopteerd door een gezin met een hart voor dieren. Nu heeft ze eindelijk het gouden mandje dat elke hond verdient.

Victor is een echte held en dankzij hem heeft Maria eindelijk een gelukkig en gezond leven. Sommige mensen vinden dat hij de hond nooit had mogen stelen. Maar wij vinden: nood breekt wet!