-

Economie

Man gaat na avondje borrelen slapen en vindt enorm wespennest in bed.

Sander Ligthart wilde na een gezellig avondje drinken bij zijn schoonouders gaan slapen, maar toen deed hij een pijnlijke vondst in het logeerbed. Plotseling voelde de man een zware pijn aan zijn linkervoet.

Toen hij het licht aan knipte, zag hij een wespennest in het bed. Sander vertelde: “Eerst dacht ik aan kramp, maar dat voelt toch anders.” De man omschrijft het tafereel als een horrorfilm. Hij gaat verder: “Sterker nog: ik bedenk wel eens scripts voor films, maar dit had ik me niet kunnen voorstellen.”

Omdat niemand de kamer gebruikte, was het wespennest nooit eerder opgemerkt. De man kreeg zes steken. Het wespennest is ondertussen verwijderd door een verdelger. En hoe bracht Sander dan de nacht door? Die besloot wijselijk om bij de buren te gaan slapen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder