Connect with us

Economie

Man gaat na avondje borrelen slapen en vindt enorm wespennest in bed.

Sander Ligthart wilde na een gezellig avondje drinken bij zijn schoonouders gaan slapen, maar toen deed hij een pijnlijke vondst in het logeerbed. Plotseling voelde de man een zware pijn aan zijn linkervoet.

Toen hij het licht aan knipte, zag hij een wespennest in het bed. Sander vertelde: “Eerst dacht ik aan kramp, maar dat voelt toch anders.” De man omschrijft het tafereel als een horrorfilm. Hij gaat verder: “Sterker nog: ik bedenk wel eens scripts voor films, maar dit had ik me niet kunnen voorstellen.”

Omdat niemand de kamer gebruikte, was het wespennest nooit eerder opgemerkt. De man kreeg zes steken. Het wespennest is ondertussen verwijderd door een verdelger. En hoe bracht Sander dan de nacht door? Die besloot wijselijk om bij de buren te gaan slapen!