-

Economie

Man bewusteloos geslagen nadat hij het opneemt voor hardloopster.

Zondagmiddag is in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn een man mishandeld door vier jongeren. Toen de jongens een hardloopster lastigvielen, wilde hij het voor haar opnemen. Daarop is de man bewusteloos geslagen.

De politie bevestigt dat de jongens de hardloopsters lastigvielen. In een verklaring aan het AD legt de politie uit: “Er werd door de verdachten allerlei taal naar haar geuit.” De man wilde het voor de vrouw opnemen, maar de jongeren gedroegen zich meteen erg agressief. Hij probeerde nog te vluchten, maar de jongens sloegen hem zo hard dat hij buiten bewustzijn raakte. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement

Omstanders verwittigden de politie en die vraagt nu dat getuigen zich zouden melden. Het gaat om licht getinte jongens van wellicht 16 tot 18 jaar oud. Drie van de jongens zijn slank gebouwd, terwijl de vierde een zwaarder postuur heeft. Een van de jongeren droeg op het ogenblik van de feiten een glimmend, olijfgroen trainingspak.

De identiteit van de jogster is niet bekend. De politie weet overigens niet of ze zich bewust was van wat zich afspeelde. “Misschien is ze wel doorgelopen”, legt de politie uit. Ze zouden ook graag met haar in contact komen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder