Connect with us

Economie

Harde woorden van André Hazes over Monique Westenberg: “Ze stinkt echt heel erg”

André Hazes heeft tijdens een spraakmakende radioshow in België onthuld dat hij en Monique Westenberg een opvallend protocol volgen in de slaapkamer.

Volgens de zanger vindt er geen zoenen plaats tijdens hun ochtendlijke activiteiten, en hij heeft zelfs een afkeer als Monique ’s ochtends zin heeft.

In het programma ‘Mijn gedacht’, een vaste rubriek in de ochtendshow “Goeiemorgen Morgen!” op Radio2, deelde Hazes zijn opmerkelijke ochtendregels: “Er wordt niet gezoend tijdens de ochtenddaad.”

Hij legde uit dat na een goede nachtrust hij de adem echt heel vies vindt, en dat dit voor hem een grote afknapper is.

Presentator Peter Van de Veire vroeg waar de geur volgens André op lijkt. André lachte en gaf aan dat hij het niet kan benoemen. Presentatrice Kim Van Oncen stelde voor dat het misschien lijkt op “een dood vogeltje”.

André bevestigde dit en gaf toe dat hij dat echt heel erg vindt. Hieruit kunnen we concluderen dat André de adem van Monique gewoon ontzettend vindt stinken.

Hij vertelde ook dat hij ooit eens geweigerd heeft om iemand een kusje te geven na het ontwaken, omdat hij direct na het ruiken van de geur een afkeer ervan kreeg. Hij grapte dat hij dan liever een high five geeft.

Daarna ging André nog een stapje verder en zei: “Eigenlijk vind ik de hele ochtendactiviteit gewoon niet ontspannend.” Als Monique hem ooit zou proberen te verleiden terwijl ze in een speelse bui is, zouden ze beiden hun hoofd wegdraaien.

Volgens André zou het plezier dan een beetje verdwijnen. Hij stond perplex toen de presentatoren beweerden dat ze daar geen enkel probleem mee hadden. Kim Van Oncen gaf zelfs aan dat haar man er zelfs van geniet, omdat het zo primitief is.

Het is belangrijk om te benadrukken dat persoonlijke voorkeuren en afkeuren betreffende intimiteit in een relatie zeer subjectief zijn.

Wat voor de ene persoon misschien onaangenaam is, kan voor de ander totaal acceptabel zijn. Iedereen heeft zijn eigen grenzen en comfortniveaus, en het is essentieel dat dit gerespecteerd wordt binnen een gezonde en liefdevolle relatie.

Hoewel het onderwerp dat André Hazes heeft aangesneden in de radioshow misschien een ongewoon en enigszins controversieel gespreksonderwerp is, is het belangrijk om te onthouden dat persoonlijke voorkeuren enigszins kunnen variëren en dat er geen goed of fout is.

Het is aan individuele stellen om te communiceren en hun eigen grenzen en verlangens te respecteren.

Het is echter ook van belang om te onthouden dat het bespreken van intieme details in de media gevoelig kan zijn en de privacy van de betrokkenen kan schenden.

Het is cruciaal om respectvol om te gaan met de grenzen en privacy van anderen, zelfs als er sprake is van openbare figuren zoals André Hazes en Monique Westenberg.

Laten we begrip tonen voor de persoonlijke voorkeuren van anderen en erkennen dat iedereen zijn eigen comfortniveau heeft als het gaat om intimiteit. Het is belangrijk om te streven naar respect en open communicatie binnen relaties, waarin beide partners zich comfortabel en gerespecteerd voelen.