-

Economie

Lisa van OG3NE steekt Instagram in brand met zomers kiekje.

Met deze zomerse temperaturen is er niets beter dan een verfrissende duik in het zwembad. En dat is precies wat ook OG3NE-Lisa moet gedacht hebben.

De blondine maakte een verfrissende plons in het koude water en daarvan deelde ze een oogverblindend kiekje op Instagram.

Met zonnebril en stijlvol badpak poseerde ze gewillig voor de camera. Ze schreef: “Officially summer.”

Stortvloed aan complimentjes

De zangeres wordt overladen met de positieve reacties en complimentjes. Een volger reageerde: “Je bent echt een mooie vrouw.” Een andere fan hield het bij “Damnnnn” en nog een andere aanbidder schreef: “Knapperd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Officially summer ?

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder