-

Economie

Lijk naast spoorweg blijkt naakte zonnebader.

In Engeland stuurde de spoorwegpolitie een waarschuwing uit om alsjeblieft niet in je blootje bij de sporen te zonnebaden. Maandag moest de politie in Essex tussenbeide komen nadat een zonnebader aanzien werd voor een lijk.

Spoormedewerkers in Chafford Hundred belden maandag de politie met de melding dat ze vanaf een afstand twee voeten zagen die geen enkel teken van leven vertoonden.

Toen de politie ter plaatse kwam, werd de ware toedracht al snel duidelijk. Het was geen lijk, maar een springlevende zonneklopper. De dertiger vond het een goed idee om vlakblij de spoorwegen in zijn blootje te gaan zonnen. Het was die dag met 25 graden overigens wel uitstekend weer om een kleurtje te pakken.

De man kwam er vanaf met een waarschuwing.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder