Connect with us

Economie

Lijk naast spoorweg blijkt naakte zonnebader.

In Engeland stuurde de spoorwegpolitie een waarschuwing uit om alsjeblieft niet in je blootje bij de sporen te zonnebaden. Maandag moest de politie in Essex tussenbeide komen nadat een zonnebader aanzien werd voor een lijk.

Spoormedewerkers in Chafford Hundred belden maandag de politie met de melding dat ze vanaf een afstand twee voeten zagen die geen enkel teken van leven vertoonden.

Toen de politie ter plaatse kwam, werd de ware toedracht al snel duidelijk. Het was geen lijk, maar een springlevende zonneklopper. De dertiger vond het een goed idee om vlakblij de spoorwegen in zijn blootje te gaan zonnen. Het was die dag met 25 graden overigens wel uitstekend weer om een kleurtje te pakken.

De man kwam er vanaf met een waarschuwing.