Connect with us

Economie

Leontine richt liefdevol bericht aan Marco Borsato.

Sommige fans hopen stiekem dat de breuk tussen Marco Borsato en Leontine tijdelijk is. Het heeft er echter alle schijn van dat het nooit meer goed komt tussen de twee. Dat wil niet zeggen dat ze niet goed meer met elkaar omgaan. Integendeel, nu deelde ze op haar social media een liefdevol bericht gericht aan Marco.

De presentatrice deelde op Vaderdag een ontroerend berichtje aan haar overleden vader. Ze schreef: “Vaderdag 2020; al 24 jaar zonder jou pap, een heel leven lang eigenlijk, toch ben ik dankbaar voor de 28 jaar dat ik jou als vader heb mogen hebben.”

Andere vader

Leontine heeft ook nog enkele lieve woordjes over voor de vader van haar kinderen, Marco. De brunette schreef: “Lieve Marco, ik wens jou een liefde- en waardevolle Vaderdag met onze 3 wonders, onze kids!”

Het bericht van Leontine kan op veel bijval rekenen. De volgers hebben veel respect voor de manier waarop ze met de hele situatie omgaat. Kirsten Schilder reageerde: “Wat ben jij toch een li

everd.” Onder anderen Katje Schuurman, Frank Lammers en Chantal Janzen strooiden met hartjes.