Connect with us

Economie

Leontine Borsato geniet met volle teugen van vrijgezellenbestaan.

Na de scheiding is Marco Borsato helemaal op het achterplan verdwenen. Hij trekt zich meer en meer terug, terwijl Leontine Borsato de draad weer heeft opgepikt. Leontine laat het hoofd niet hangen en geniet met volle teugen van het leven. Ze wordt ook weer vaker in het openbaar gespot. Afgelopen weekend genoot ze samen met enkele beroemde dames van een gezellig boottochtje.

Leontine raakte in november bevriend met een clubje dames die bij elkaar werden gebracht door Anouk Smulders. De vriendinnen spreken sindsdien vaak af. Dit weekend maakten ze een gezellige boottocht in Nigtevecht. En het was dolle pret!

Leontine haalt een uitspraak van Sanny Verhoeven aan: “Soms heb je ineens een klik met iemand. In november bleek dat dat ook kan met een hele groep. Anouk Smulders is initiatiefneemster want door haar is dit groepje bij elkaar gekomen en inmiddels zijn we vriendinnen.” Leontine kan dit alleen maar beamen!

Definitief uit elkaar

Het komt nooit meer goed tussen Leontine en Marco. De scheiding is definitief ingezet. Ook hun villa in Blaricum staat te koop. De verwachting is dat het huis snel verkocht zal zijn en dat ze dan aan hun eigen leven beginnen.

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending