Connect with us

Economie

Leontine Borsato geniet met volle teugen van vrijgezellenbestaan.

Na de scheiding is Marco Borsato helemaal op het achterplan verdwenen. Hij trekt zich meer en meer terug, terwijl Leontine Borsato de draad weer heeft opgepikt. Leontine laat het hoofd niet hangen en geniet met volle teugen van het leven. Ze wordt ook weer vaker in het openbaar gespot. Afgelopen weekend genoot ze samen met enkele beroemde dames van een gezellig boottochtje.

Leontine raakte in november bevriend met een clubje dames die bij elkaar werden gebracht door Anouk Smulders. De vriendinnen spreken sindsdien vaak af. Dit weekend maakten ze een gezellige boottocht in Nigtevecht. En het was dolle pret!

Leontine haalt een uitspraak van Sanny Verhoeven aan: “Soms heb je ineens een klik met iemand. In november bleek dat dat ook kan met een hele groep. Anouk Smulders is initiatiefneemster want door haar is dit groepje bij elkaar gekomen en inmiddels zijn we vriendinnen.” Leontine kan dit alleen maar beamen!

Definitief uit elkaar

Het komt nooit meer goed tussen Leontine en Marco. De scheiding is definitief ingezet. Ook hun villa in Blaricum staat te koop. De verwachting is dat het huis snel verkocht zal zijn en dat ze dan aan hun eigen leven beginnen.