-

Economie

Leontine Borsato geniet met volle teugen van vrijgezellenbestaan.

Na de scheiding is Marco Borsato helemaal op het achterplan verdwenen. Hij trekt zich meer en meer terug, terwijl Leontine Borsato de draad weer heeft opgepikt. Leontine laat het hoofd niet hangen en geniet met volle teugen van het leven. Ze wordt ook weer vaker in het openbaar gespot. Afgelopen weekend genoot ze samen met enkele beroemde dames van een gezellig boottochtje.

Leontine raakte in november bevriend met een clubje dames die bij elkaar werden gebracht door Anouk Smulders. De vriendinnen spreken sindsdien vaak af. Dit weekend maakten ze een gezellige boottocht in Nigtevecht. En het was dolle pret!

Leontine haalt een uitspraak van Sanny Verhoeven aan: “Soms heb je ineens een klik met iemand. In november bleek dat dat ook kan met een hele groep. Anouk Smulders is initiatiefneemster want door haar is dit groepje bij elkaar gekomen en inmiddels zijn we vriendinnen.” Leontine kan dit alleen maar beamen!

Definitief uit elkaar

Het komt nooit meer goed tussen Leontine en Marco. De scheiding is definitief ingezet. Ook hun villa in Blaricum staat te koop. De verwachting is dat het huis snel verkocht zal zijn en dat ze dan aan hun eigen leven beginnen.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder