-

Economie

Geadopteerde baby met Down die naar nieuwe mama lacht, doet de harten smelten.

Wat is er hartverwarmender dan een kleine baby met een brede glimlach? Zo veel vreugde en onschuld gebundeld, doet zelfs de koudste harten smelten.

Dat is ongetwijfeld de reden waarom dit filmpje van het National Down Syndrome Adoption Network wereldwijd de harten veroverde. De video werd bijna 400.000 keer gedeeld en maar liefst 17 miljoen keer bekeken.

In de video maken we kennis met een baby die zichtbaar zeer blij en content is. En we zien meteen waarom: het meisje voelt zich kiplekker bij haar nieuwe gezin en dat straalt ze uit ook!

Het NDSAN is een Amerikaanse organisatie die werd opgericht met het doel om alle kinderen met Down de kans te geven om in een warm en liefdevol gezin op te groeien!

Robin en David Steele richtten de organisatie op in 1982 nadat ze verliefd werden op Martha. Martha is een jong meisje met het downsyndroom. Ze kregen indertijd te horen dat dit meisje absoluut niet te adopteren was. Maar sindsdien adopteerden ze tien kindjes met bijzondere behoeften en waren ze de pleegouders van honderden kinderen!

Bekijk de video hieronder! We zijn er zeker van dat dit kleintje ook een glimlach op jouw gezicht zal toveren!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder