Connect with us

Economie

Geadopteerde baby met Down die naar nieuwe mama lacht, doet de harten smelten.

Wat is er hartverwarmender dan een kleine baby met een brede glimlach? Zo veel vreugde en onschuld gebundeld, doet zelfs de koudste harten smelten.

Dat is ongetwijfeld de reden waarom dit filmpje van het National Down Syndrome Adoption Network wereldwijd de harten veroverde. De video werd bijna 400.000 keer gedeeld en maar liefst 17 miljoen keer bekeken.

In de video maken we kennis met een baby die zichtbaar zeer blij en content is. En we zien meteen waarom: het meisje voelt zich kiplekker bij haar nieuwe gezin en dat straalt ze uit ook!

Het NDSAN is een Amerikaanse organisatie die werd opgericht met het doel om alle kinderen met Down de kans te geven om in een warm en liefdevol gezin op te groeien!

Robin en David Steele richtten de organisatie op in 1982 nadat ze verliefd werden op Martha. Martha is een jong meisje met het downsyndroom. Ze kregen indertijd te horen dat dit meisje absoluut niet te adopteren was. Maar sindsdien adopteerden ze tien kindjes met bijzondere behoeften en waren ze de pleegouders van honderden kinderen!

Bekijk de video hieronder! We zijn er zeker van dat dit kleintje ook een glimlach op jouw gezicht zal toveren!