-

Economie

André Hazes eet al twee maanden iedere avond hetzelfde.

Vroeger bestond het dieet van André Hazes voornamelijk uit vettige snacks, sloten bier en andere ongezonde voeding. Slechts zelden kon hij in alle rust met het hele gezin van een avondmaal genieten. Maar sinds enkele maanden heeft de zanger zijn leven over een heel andere boeg gegooid. Nu verklapte hij aan zijn volgers wat hij al twee maanden lang elke avond eet.

Breder dan ooit

De rug van André is nog nooit zo breed geweest. Dankzij zijn nieuwe fitnessschema voelt André zich kiplekker. Dat gespierde lichaam bereikte hij niet alleen met hard ploeteren in de sportschool. Hij houdt zich ook aan een strikt dieet. Op zijn Instagram Stories verklapt hij zijn geheim: “400 gram spinazie, 400 gram kip en 500 gram aardappels. Al twee maanden. Elke avond.”

Dat klinkt natuurlijk ontzettend eentonig en saai, maar het werkte wel. Eerder vertelde de populaire zanger nog: “Ik wil de beste versie van mezelf worden, als man, als vader. Ik drink geen alcohol meer, sport twee keer per dag. Ik ben nu veel meer betrokken bij het leven van mijn zoon, want ik was altijd weg, of lag nog te slapen omdat ik zo laat thuis was. Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden.”

Houdt hij het vol?

De grote vraag is of André Hazes deze gezonde levensstijl kan aanhouden. We hopen voor hem en zijn gezin uiteraard van wel. Twee jaar geleden kreeg hij van de dokter verplichte rust voorgeschreven. Het leek er toen op dat André aan de beterhand was en dat zijn relatie met Monique verbeterd was, maar daarna kon hij toch weer niet aan de verleidingen van het nachtleven en het vele optreden weerstaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We Want More.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder