-

Economie

Kwik gaat naar de 30 graden, opgepast voor zonnebrand.

De komende dagen krijgen we te maken met een hoge zonkracht. Daarom is het oppassen voor zonnebrand. Meteoroloog Jaco van Wezel van Weeronline heeft dan ook een belangrijke boodschap: “Ook met een half uurtje zon kan een onbeschermde huid al verbranden.” Dit weekend gaat het kwik richting 30 graden.

Het zonlicht is zaterdag het felst met een UV-index van ruim 7. Zondag zijn er meer wolken, maar ook dan bestaat de kans om te verbranden.

Lokaal 29 graden

Na enkele frissere en natte dagen, gaat de temperatuur flink de hoogte in. Vrijdag wordt het echt zomers met temperaturen van 25 tot 28 graden. Zaterdag belooft het lokaal zelfs tot 29 graden te worden.

Van Wezel beklemtoont in zijn weersverwachting: “Met het stijgen van de temperatuur zullen meer mensen buiten zitten en zich ook insmeren tegen de zon. Dat is maar goed ook, want de zon wordt komende dagen feller. Zonkracht heeft overigens niets te maken met temperatuur.”

Kans op onweer

Zaterdag neemt de kans op onweersbuien toe. Zondag krijgen we wat meer bewolking en mogen we hier en daar een bui verwachten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder