-

Economie

Koppel beschermt huis met zwaar geschut tegen demonstranten.

Toen Mark en Patricia McCloskey zondagavond een enorme groep demonstranten langs hun woning in St. Louis zagen trekken, aarzelden ze geen seconde. Om hun domein te beschermen, haalde het koppel hun wapens boven. Nu gaan de beelden van het echtpaar de hele wereld rond.

Patricia zwaait met een pistool naar de demonstranten, terwijl Mark zowaar een halfautomatisch wapen vasthoudt. De ongeveer 300 demonstranten waren onderweg naar het huis van de burgemeester om haar ontslag te eisen. Burgemeester Lyda Krewson had eerder namelijk een lijst bekend gemaakt van inwoners die hadden voorgesteld om het budget voor de politie te verlagen. Dat zorgde voor heel wat ongenoegen bij de plaatselijke bevolking.

Het echtpaar heeft een groot advocatenkantoor. Mark en Patricia wonen in een enorme villa op een afgesloten domein. Een van de cliënten van Mark is een slachtoffer van politiegeweld. De cliënt werd in 2019 geslagen en geschopt door een agent. Het is niet duidelijk of de actie van het koppel gevolgen zal hebben.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder