Connect with us

Economie

Koppel beschermt huis met zwaar geschut tegen demonstranten.

Toen Mark en Patricia McCloskey zondagavond een enorme groep demonstranten langs hun woning in St. Louis zagen trekken, aarzelden ze geen seconde. Om hun domein te beschermen, haalde het koppel hun wapens boven. Nu gaan de beelden van het echtpaar de hele wereld rond.

Patricia zwaait met een pistool naar de demonstranten, terwijl Mark zowaar een halfautomatisch wapen vasthoudt. De ongeveer 300 demonstranten waren onderweg naar het huis van de burgemeester om haar ontslag te eisen. Burgemeester Lyda Krewson had eerder namelijk een lijst bekend gemaakt van inwoners die hadden voorgesteld om het budget voor de politie te verlagen. Dat zorgde voor heel wat ongenoegen bij de plaatselijke bevolking.

Het echtpaar heeft een groot advocatenkantoor. Mark en Patricia wonen in een enorme villa op een afgesloten domein. Een van de cliënten van Mark is een slachtoffer van politiegeweld. De cliënt werd in 2019 geslagen en geschopt door een agent. Het is niet duidelijk of de actie van het koppel gevolgen zal hebben.