Connect with us

Economie

Meisje (15) gescalpeerd door bloeddorstige pitbulls.

Een meisje uit Atlanta is gescalpeerd door twee pitbulls, die haar zonder enige aanleiding aanvielen in haar eigen wijk.

De 15-jarige Joslyn Stinchcomb was op 31 juli door haar wijk aan het wandelen toen ze plotseling werd aangevallen. De honden waren wellicht niet aangelijnd.

Een politieagent was snel ter plaatse. Hij zag hoe het meisje op de grond lag met haar gezicht naar omlaag. Een pitbull beet in haar hoofd en de andere in haar hals.

Toen de agent uitstapte, wilden de honden zich tegen hem keren. Hij loste een schot en verwondde een van de honden, waarna ze op de vlucht sloegen.

De eigenaar van de dieren, de 29-jarige Alexandria Torregrosse, is gearresteerd voor grove nalatigheid.

Joslyn is overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze op de afdeling intensieve zorgen aan de beademingsmachine ligt. Haar tante omschreef de verschrikking in een Facebookpost. Charity Stinchcomb Montgomery schreef: “Die bloeddorstige honden grepen haar haren zo hard, dat ze haar scalp eraf rukten. Ze heeft nog maar een klein beetje haar over. (…) Ze zal nooit meer haar hebben. Ze beseft dat ze geen haar meer heeft.”

De dokters konden haar oor terug aanhechten, maar het is niet zeker of het ooit nog goed zal kunnen horen uit dat oor.

De betrokken honden zijn ingeslapen.

Veel sterkte en kracht, Joslyn. We hopen dat je snel beter bent.