-

Economie

Koala en wombat worden beste vriendinnetjes tijdens quarantaine.

Nadat een koala en een wombat hetzelfde verblijf deelden tijdens de lockdown zijn ze de beste vriendinnetjes geworden.

Hope de wombat en Elsa de koala vormden een prachtige vriendschap in het Australian Reptile Park in New South Wales.

Het duo leerde elkaar kennen toen Hope in het verblijf van Elsa werd gezet, toen dat van haar werd gepoetst. Omdat wombats de meest naaste verwante soort van koala’s zijn, wisten de verzorgers dat ze elkaar niet in de haren zouden vliegen. Ze hadden echter nooit durven dromen dat er zo’n mooie vriendschap zou ontstaan.

Toen Hope en Elsa elkaar begonnen te ‘neuzen’ wisten ze dat het allemaal goed zou komen! De twee worden nu de lockdown BFF’s genoemd, best friends forevers!

In april en mei moest het park noodgedwongen de deuren sluiten vanwege de lockdown maatregelen. Zo kregen Hope en Elsa de kans om vriendjes te worden. Ondertussen zitten ze weer in aparte verblijven, maar ze bezoeken elkaar nog elke dag.

De diertjes werden beiden grootgebracht in het park. Een medewerker van het park vertelde: “Ze hebben een heel bijzondere vriendschap gevormd en ik kan niet wachten om het verder te zien bloeien.”

Het park ging onlangs terug open. We zijn er zeker van dat deze twee vriendinnetjes heel wat bekijks zullen hebben!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder