Connect with us

Economie

Kim Kardashian overladen met bagger vanwege ‘vies’ filmpje.

Normaal worden de berichten van Kim Kardashian onthaald op duizenden likes en positieve reacties. Maar dat is ditmaal heel anders! De realityster postte een filmpje, maar daar kreeg ze ontzettend veel negatieve reacties op. Haar volgers vinden het vies en schokkend en hebben het zelfs over lichaamsverminking.

‘Dit is zo schadelijk!’

Kim schreef bij de video: “Zojuist vond ik op mijn telefoon een video van mijn reisje naar Londen.” Daar liet ze een korset maken dat ze droeg tijdens het Met Gala. In het filmpje zien we dat Kim een flinterdunne wespentaille heeft. De fans gaan helemaal los op de foto en geven aan dat het niet gezond kan zijn voor haar lichaam. Onder de nog redelijk vriendelijke reacties lezen we: “Het ziet er niet goed uit”, “Maar kan je ademen?” en “Ik weet dat het niet haar bedoeling is, maar dit is zo schadelijk.”

Zware kritiek

Maar er zijn ook volgers die het zware geschut boven halen en geen spaander heel laten van de brunette. Zo reageerde iemand: “En je vraagt je af waarom je je eigen kinderen niet kon dragen?” Kim zou namelijk aan een aandoening lijden waardoor zwanger zijn en bevallen gevaarlijk is voor haar. Daarom kreeg ze haar kinderen via een draagmoeder. Volgers stellen die uitleg nu openlijk in vraag. “Dat ziet er vreselijk vies uit”, meent nog een andere volger.