-

Economie

Kim Kardashian overladen met bagger vanwege ‘vies’ filmpje.

Normaal worden de berichten van Kim Kardashian onthaald op duizenden likes en positieve reacties. Maar dat is ditmaal heel anders! De realityster postte een filmpje, maar daar kreeg ze ontzettend veel negatieve reacties op. Haar volgers vinden het vies en schokkend en hebben het zelfs over lichaamsverminking.

‘Dit is zo schadelijk!’

Kim schreef bij de video: “Zojuist vond ik op mijn telefoon een video van mijn reisje naar Londen.” Daar liet ze een korset maken dat ze droeg tijdens het Met Gala. In het filmpje zien we dat Kim een flinterdunne wespentaille heeft. De fans gaan helemaal los op de foto en geven aan dat het niet gezond kan zijn voor haar lichaam. Onder de nog redelijk vriendelijke reacties lezen we: “Het ziet er niet goed uit”, “Maar kan je ademen?” en “Ik weet dat het niet haar bedoeling is, maar dit is zo schadelijk.”

Zware kritiek

Maar er zijn ook volgers die het zware geschut boven halen en geen spaander heel laten van de brunette. Zo reageerde iemand: “En je vraagt je af waarom je je eigen kinderen niet kon dragen?” Kim zou namelijk aan een aandoening lijden waardoor zwanger zijn en bevallen gevaarlijk is voor haar. Daarom kreeg ze haar kinderen via een draagmoeder. Volgers stellen die uitleg nu openlijk in vraag. “Dat ziet er vreselijk vies uit”, meent nog een andere volger.

Economie

We zongen allemaal de liedjes van deze muzieklegende, nu verpletterd van ellende en pijn

Phil Collins, een naam die synoniem staat voor muzikaal genie, heeft zijn leven gewijd aan het creëren van melodieën en ritmes die de essentie van meerdere generaties hebben gevangen.

 

Nu, op 70-jarige leeftijd, staat deze iconische figuur voor een bitterzoete symfonie van het leven zelf. Na een leven vol muzikale triomfen en persoonlijke opofferingen, realiseert Collins zich nu dat zijn lichaam niet langer de last kan dragen die zijn passie vereist.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een keerpunt in zijn leven maar ook een significant moment in de muziekgeschiedenis.

Tijdens een emotioneel interview met BBC Breakfast, uitgezonden op een rustige donderdagochtend, deelde Collins een diep persoonlijke strijd die velen verrassend vonden.

“Ik kan nauwelijks een stok in deze hand vasthouden,” onthulde hij, zijn stem doordrenkt van een mengeling van frustratie en berusting. Deze openbaring biedt een zeldzaam kijkje in de fysieke tol die decennia van onophoudelijke muzikale toewijding hebben geëist.

Het meest hartverscheurende aspect van deze situatie is misschien wel zijn uitgesproken verlangen om zij aan zij met zijn zoon te presteren, een droom die nu onbereikbaar lijkt.

De muzikale odyssee van Phil Collins is een verhaal van ongekende prestaties, van zijn solocarrière tot zijn onvergetelijke tijd met Genesis. Zijn stem en drumtalent hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder meerdere Grammy Awards.

De aankondiging van de “The Final Domino?” tour, een evenement dat werd uitgesteld door de wereldwijde pandemie, beloofde fans een laatste gelegenheid om de magische samenwerking tussen Collins en Genesis te ervaren. De onthulling van zijn gezondheidsproblemen geeft echter aan dat zelfs legendes hun grenzen hebben.

Een van de meest symbolische momenten in deze saga is de overdracht van het drumstokje aan Nic, Collins’ zoon, die de drumverantwoordelijkheden op zich nam tijdens de tour.

Deze actie, hoewel emotioneel beladen, benadrukt de cyclische aard van het leven en muziek; de fakkel wordt doorgegeven, zelfs als de oorspronkelijke houders moeten terugtreden.

De reis van Phil Collins wordt niet alleen gekenmerkt door professionele successen maar ook door persoonlijke uitdagingen. Zijn scheiding van Orianne Cevey, gevolgd door een tumultueus en openbaar schandaal, heeft ongetwijfeld extra stress en verdriet veroorzaakt.

De emotionele en financiële gevolgen van deze periode in zijn leven hebben een extra dimensie toegevoegd aan zijn strijd, waardoor zijn beslissing om terug te treden uit de muziekwereld nog complexer wordt.

Terwijl we getuige zijn van het einde van Phil Collins’ actieve muzikale carrière, is het duidelijk dat zijn invloed verre van afneemt.

Zijn muziek, die de soundtrack van zoveel levens heeft gevormd, zal blijven bestaan, een testament aan zijn ongelooflijke talent en toewijding. Collins’ verhaal is er een van ongekende successen en menselijke kwetsbaarheid, een herinnering aan de prijs van artistieke grootsheid.

Lees verder