Connect with us

Economie

Jongen slaat bejaarde dame (83) zomaar in het gezicht.

Dinsdag is een bejaarde dame (83) in Heerhugowaard door een jongen op straat zomaar in haar gezicht geslagen. De vrouw had de jongen gevraagd of hij op de stoep een beetje aan de kant wilde gaan.

De willekeurige mishandeling vond plaats op de Genestetlaan in de omgeving van de Vosmaerlaan. De jongen passeerde de vrouw in tegenovergestelde richting. Omdat de stoep op die plaats heel smal is, vroeg de vrouw of hij een beetje aan de kant wilde gaan om haar door te laten.

Daar had de jongen geen oren naar. Hij begon de arme dame uit te schelden en sloeg hard op haar hoofd. Daarna liep de jongen weg in de richting van de Middenweg. Ondertussen bleef hij haar uitschelden.

De dame haastte zich naar huis en belde de politie. Getuigen van het incident mogen zich melden bij de politie.

16 of 17 jaar

De jongen zou 16 of 17 jaar oud zijn. Hij heeft een slank postuur, een getinte huidskleur, zwart haar en bruine ogen. De jongen had een blauw vest aan, een petje en een spijkerbroek. Hij heeft ook een opvallende tattoo in zijn nek, die doorloopt tot zijn borst.