-

Economie

Relatiedrama: Max Verstappen en vriendin Kelly gaan uit elkaar

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly lijken relatieproblemen te hebben. Na de spannende overwinning van Max tijdens de Grote Prijs van Saoedi-Arabië, was Kelly namelijk nergens te bekennen.

Dit voedt de geruchten die al langer rondgaan over hun mogelijke breuk. Het lijkt erop dat de relatie tussen Max en Kelly niet lang meer zal duren.

Tijdens de race van Max in Milaan was Kelly namelijk aan het feesten met haar vriendinnen. Bovendien heeft ze na de race geen beelden gedeeld van Max’ overwinning, terwijl ze dat normaal wel deed.

De buitenlandse pers is ervan overtuigd dat Max en Kelly binnenkort officieel bekend zullen maken dat ze ieder hun eigen weg gaan.

Er gingen eerder ook geruchten dat Kelly was vreemdgegaan. Niet lang daarna vertrok ze alleen met haar familie naar Brazilië, terwijl Max in Monaco achterbleef.
Kelly Piquet

Kelly heeft ook een dochtertje uit een eerdere relatie en liet eerder weten dat Max niet perfect was.

Waarschijnlijk doelde ze hiermee op de vele ruzies die ze hadden en hoe dit invloed had op haar dochtertje.

Het is nog onduidelijk wat de precieze reden is van de breuk tussen Max en Kelly, maar het lijkt erop dat ze niet meer samen zijn.

Fans van Max en Kelly vinden het jammer dat hun relatie mogelijk op de klippen is gelopen.

Sommige fans hadden gehoopt dat ze samen oud zouden worden en vragen zich af wat er precies is gebeurd tussen hen.

Anderen vinden het niet zo’n verrassing dat de relatie is gestrand, gezien de geruchten die al langer rondgingen.
Kelly Piquet

Hoe dan ook is het voor zowel Max als Kelly een moeilijke tijd en zullen ze de komende tijd moeten wennen aan het idee dat ze niet meer samen zijn.

Het is nog onduidelijk hoe de toekomst eruit zal zien voor Max en Kelly. Zullen ze vrienden blijven of kiezen ze ervoor om elkaar niet meer te zien?

En wat betekent dit voor hun dochtertje? Dit zijn allemaal vragen waar de komende tijd antwoord op zal moeten komen. Voor nu lijkt het erop dat Max en Kelly allebei hun eigen weg zullen gaan.

De geruchten gaan al langer dat Max en Kelly relatieproblemen hebben. Maar het lijkt er nu steeds meer op dat de relatie niet meer lang zal duren.

Kelly was namelijk tijdens de race van Max in Milaan met haar vriendinnen aan het feesten. Ook na de race deelde ze geen beelden van de overwinning van Max wat ze normaal wel deed.

Kelly heeft ook een dochtertje uit een eerdere relatie en eerder liet Kelly al weten dat Max niet perfect was.

Waarschijnlijk doelde Kelly op de vele ruzies die ze hadden en dat dit invloed had op haar dochtertje.
Kelly Piquet

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder