-

Economie

Jongen (11) uit arm gezin vindt bomvolle portefeuille en brengt hem naar eigenaar.

Er zijn mensen die altijd het goede doen, ongeacht wat hun eigen situatie is. Een van deze levensechte helden is de 11-jarige Vince Hietpas, die met zijn vader Lorenzo in het park aan het wandelen was toen ze een portefeuille op de grond vonden.

De vader en zoon uit Green Bay in de Amerikaanse staat Wisconsin keken erin en vonden een rijbewijs en adres.

Vince ging naar het adres om de portefeuille terug te geven, maar werd beloond op een manier die hij zich nooit had durven voorstellen!

De portefeuille was van de 17-jarige Chase Dahlke, maar die was niet thuis. Dus was het vader Jason die Vince bedankte, maar hij had maar enkele dollars bij zich om aan de eerlijke vinder te geven.

Situatie van de familie

Maar toen de stiefmoeder van Chase over de vriendelijkheid van Vince hoorde besloot ze om veel meer te doen dan hem te belonen met enkele dollars.

Ze postte een bericht op Facebook met de vraag of iemand Vince of zijn familie kende. Haar vrienden op de sociale media slaagden erin de twee families bij elkaar te brengen en Michelle was geschokt toen ze over hun situatie leerde.

De vader van Vince, Lorenzo, had Covid-19 opgelopen. Vanwege ademhalingsproblemen mag hij geen mondkapje dragen, waardoor hij niet meer kon werken.

‘Het goede doen is goed’.

Michelle besloot om een GoFundMe-campagne te starten om geld in te zamelen voor Lorenzo en zijn gezin. De donaties stroomden binnen en ondertussen werd er al meer dan 9.000 dollar ingezameld.

Michelle zegt dat ze overweldigd werd door mensen die haar vroegen hoe ze ‘die familie konden helpen die hun kind zo goed hadden opgevoed’. Maar voor Vince was zijn motivatie heel simpel: “Het goede doen is goed.”

Laten we deze jongen overladen met hartjes!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder