Connect with us

Economie

Jongeman (18) neergestoken op speelterrein Elst.

In het Gelderse Elst is maandagavond een 19-jarige jongen opgepakt. Hij wordt ervan verdacht een andere jongen (18) te hebben neergestoken. De steekpartij vond plaats op een speelterrein. Een omwonende getuigde aan De Gelderlander: “Het slachtoffer had veel bloedverlies en steekwonden in zijn nek en rug. Ik heb hem in de tuin gelegd zodat we veilig konden werken.”

De buurtbewoonster zegt dat ze ging kijken toen ze geschreeuw hoorde. De vrouw legde uit: “Ik heb zelf ook een zoon van 17. Die was, net als zijn vriendengroep, niet aanwezig. Ik zag wel een onbekende jongen. Die schreeuwde dat hij was neergestoken. We hebben het bloed met behulp van de buurman met theedoeken en andere dingen gestelpt. Toen hij grauw werd heb ik hem in het gezicht geslagen en gezegd dat hij wakker moest blijven.”

Groepen jongeren

Buurtbewoners zeggen dat er een vechtpartij was tussen twee groepen jongeren. De groepen kwamen uit Elst en wellicht Driel. Ze zouden zelfs een afspraak hebben gemaakt om hun ruzie uit te vechten.

De jongen werd met zware verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het nu met hem gaat.