-

Economie

Jeugdvriend over Rutte: ‘Karikaturaal lelijk’.

Deze week waren enkele vrienden van premier Rutte te gast bij Beau. Jeugdvriend Lodewijk Dekker deed enkele opvallende onthullingen en deelde prachtige anekdotes.

Zo blijkt dat Rutte vroeger een echte nerd was!

Nerd

Lodewijk onthulde: “Het begrip ‘nerd’ was nog niet uitgevonden, maar is toen ontstaan. Toen ik Mark voor het eerst zag, was hij twaalf jaar. Hij was, en dat zal hij me niet kwalijk nemen, karikaturaal lelijk.” Maar ondertussen is het helemaal goed gekomen met de premier. De jeugdvriend vervolgt: “Hij is één van die zeldzame mensen die alleen maar jonger, sneller, gezonder en aantrekkelijker geworden is.”

Liefdesleven

Verder werden er nog enkele vermakelijke anekdotes gedeeld over de premier. Rutte ging met Lodewijk ooit op treinreis door Europa. Tijdens hun reis ontmoetten ze heel wat mooie vrouwen. Een fotomodel dat de coupe binnenkwam, was bijzonder geïnteresseerd in Rutte. Lodewijk vertelt dat de premier zich daar ontpopte tot een heuse romanticus.

Daarover vertelde Lodewijk: “Zij had alléén maar oog voor Rutte. Die dat buitengewoon welwillend over zich heen liet komen, en ineens in staat was tot de meest nietsnuttige smalltalk.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder