Connect with us

Economie

In deze enorme penthouse begint Marco aan vrijgezellenbestaan.

De voorbije maanden woonde Marco Borsato bij zijn moeder in Stompetoren. Daar kon hij de breuk tussen hem en Leontine in alle rust verwerken. Nu blijkt dat de zanger een gloednieuw appartement kocht.

Plaats zat

Leontine heeft er nooit een geheim van gemaakt waar ze wil wonen: gewoon in haar Blaricum. Daar bevindt zich ook de echtelijke villa van het koppel. Ze gaf echter aan dat ze liever wat dichter bij het centrum zou willen wonen. Tot nu was het onduidelijk waar Marco zou gaan wonen. Volgens weekblad Story kocht de zanger een penthouse in zijn geboortestad Alkmaar. Hij zou binnen enkele weken al verhuizen. Het appartement heeft een oppervlakte van 180 vierkante meter. Groot genoeg dus voor zijn drie kinderen.

Overspel

Eerder dit jaar raakte bekend dat het huwelijk tussen Marco en Leontine op de klippen was gelopen. De precieze reden is niet bekend, maar het nieuws kwam er na de overvloed aan geruchten over de vermeende affaires van de zanger. Zo gaf hij zijn avontuurtje met pianiste Iris Hond toe, maar er circuleren nog meer namen van vrouwen met wie hij tussen de lakens zou gedoken zijn. Mensen vragen zich dan ook af of deze geruchten voor Leontine de druppel waren?