-

Diertjes

Hond weigert te wijken van zijde stervende baasje – ze overlijden enkele uren na elkaar.

Honden zijn de beste vriend van de mens en dat wordt niet zomaar gezegd. Mensen die gezegend zijn met een hond weten dit maar al te goed. Voor de twijfelaars hebben we dit wondermooie verhaal over de eeuwige trouw van een viervoeter.

Daniel Hove en zijn geliefde puppy waren tot op het allerlaatste moment samen. Ze overleden binnen enkele uren na elkaar.

Daniel was in dienst bij de Amerikaanse luchtmacht en werkte jaren als brandweerman. Door zijn werk werd hij vaak geconfronteerd met moeilijke en gevaarlijke situaties. Maar zijn meest angstaanjagende moment was het ogenblik waarop hij de diagnose kreeg van alvleesklierkanker.

Zijn familie steunde hem door dik en dun, maar er was nog iemand die hem zo mogelijk nog meer steunde. Zijn trouwe hond Gunner wilde gewoon niet van zijn zijde wijken.

De 11-jarige labrador lag dag en nacht naast hem. De hond kreeg in het ziekenhuis een speciaal bed zodat hij altijd bij Daniel kon zijn.

Na verloop van tijd begon de toestand van Daniel zienderogen te verslechteren en ook de hond werd zieker.

Gunner verslechterde zo tot op het punt dat zijn familie de hartverscheurende beslissing moest nemen om hem te laten inslapen.

De dochter van Daniel, Heather, vertelde: “Als mijn vader boos was, was de hond boos, als mijn vader rusteloos was, was de hond rusteloos. Als papa niet meer reageerde, reageerde ook de hond niet meer.”

Daniel overleed enkele uren nadat Gunner zijn laatste adem had uitgeblazen.

Heather vervolgt: “Gunner kan niet zonder papa leven, ik denk dat hij ervoor heeft gekozen om met hem mee te gaan.”

Dit verhaal is ontzettend droevig, maar tegelijk ook mooi. Het herinnert ons nog maar eens aan de diepe band tussen mens en hond.

Deel dit bericht met alle hondenliefhebbers die je kent!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder