Connect with us

Economie

Gordon weer tot over zijn oren verliefd.

Gordon heeft weer geluk gevonden in de liefde. De presentator heeft al vele vriendjes versleten die doorgaans veel jonger waren dan hij. Nu lijkt hij toch iemand gevonden te hebben die echt bij hem past.

Afstand houden

Gordon onthulde aan weekblad Story: “Ik voel me geliefd en gezond.” De 51-jarige presentator vertelt dat de relatie enkele maanden geleden is ontstaan. Op een ogenblik dat iedereen anderhalve meter afstand moest houden. Toch slaagde Gordon erin om contact te maken met een leuke vent. De zanger legde uit: “Ik hield van iedereen afstand. Met mijn diabetes, reuma en astmatische aandoening heb ik toch onderliggend lijden.” De presentator maakte voor deze man echter graag een uitzondering.

Gordon zegt: “Het was dus ook wel spannend om met deze man te gaan daten. Eerst op afstand, maar nu niet meer.” Voorlopig wil Gordon nog niet te veel kwijt over zijn nieuwe vlam. Wanneer ze binnen enkele maanden nog gelukkig zijn, zal de presentator meer over hem verklappen.