-

Economie

Mariniers eren WO II veteraan in verzorgingstehuis met bijzondere groet.

Jesus Corona (95) verblijft momenteel in een verzorgingstehuis in El Paso, Texas. De familie van de WO II veteraan bezocht hem om afscheid te nemen, maar een van zijn familieleden, zijn kleindochter, kon niet afreizen vanwege de coronamaatregelen.

Omdat ze niet persoonlijk afwezig kon zijn, contacteerde ze het opleidingscentrum voor mariniers en vroeg of ze een handje wilden toesteken.

Maandag kwamen er dan verschillende mariniers opdagen om de bejaarde man te bedanken voor zijn dienst.

Maria Corona vertelde aan een plaatselijke televisiezender: “Voor ons was hij altijd een vreugde. Hij is een van die rustige, stille mannen, maar soms zeggen daden meer dan woorden, en hij gaf altijd het goede voorbeeld en we houden zo veel van hem.”

Wat een bijzonder moment, en zeker voor Jesus Corona. Bedankt voor je dienst! Deel dit bericht om deze man te eren.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder