Connect with us

Economie

Mariniers eren WO II veteraan in verzorgingstehuis met bijzondere groet.

Jesus Corona (95) verblijft momenteel in een verzorgingstehuis in El Paso, Texas. De familie van de WO II veteraan bezocht hem om afscheid te nemen, maar een van zijn familieleden, zijn kleindochter, kon niet afreizen vanwege de coronamaatregelen.

Omdat ze niet persoonlijk afwezig kon zijn, contacteerde ze het opleidingscentrum voor mariniers en vroeg of ze een handje wilden toesteken.

Maandag kwamen er dan verschillende mariniers opdagen om de bejaarde man te bedanken voor zijn dienst.

Maria Corona vertelde aan een plaatselijke televisiezender: “Voor ons was hij altijd een vreugde. Hij is een van die rustige, stille mannen, maar soms zeggen daden meer dan woorden, en hij gaf altijd het goede voorbeeld en we houden zo veel van hem.”

Wat een bijzonder moment, en zeker voor Jesus Corona. Bedankt voor je dienst! Deel dit bericht om deze man te eren.